AfterDawn logo

Stranger Things 4: Julkaisuajankohta, trailerit, tietoja

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Koronapandemia on viivästyttänyt useiden sarjojen tuotantoa viimeisen puolentoista vuoden aikana. Yksi odotetuimmista, Stranger Things, ei ole tässä suhteessa poikkeus. Mutta nyt valoa näkyy tunnelin päässä.

Stranger Thingsin kolmas kausi saapui Netflixiin jo lähes kaksi vuotta sitten ja sen jälkeen odotus on ollut pitkä ja piinaava. Mutta nyt Netflix on vahvistanut suositun sci-fi-kauhusarjan paluun ajankohdan: vuonna 2022 neljäs kausi vihdoin saapuu.

Tarkemmin sanottuna "vuoden 2022 alkupuolella", joten odotusta ei toivottavasti ole enää mahdottoman kauan jäljellä. Samalla Netflix julkisti uuden teaserin tulevasta kaudesta, joka on katseltavissa alla:

Neljännen kauden edellinen teaser julkaistiin vuonna 2019, voit katsoa sen täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT