AfterDawn logo

Yö maailman ainoassa virallisessa Star Wars -hotellissa tulee maksamaan todella paljon

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Disneyn yksi liiketoiminnan ydin ovat sen valtavat huvipuistot, jotka tahkoavat yhtiön kirstuun rahaa valtavia summia. Yksi uusi turistihoukutin on aukeamassa vuonna 2022, kun Star Wars -hotelli avataan. Mutta yö hotellissa ei ole halpa.

Star Wars: Galactic Starcruiser -hotelli avataan Floridaan, Disney World -husipuiston yhteyteen vuonna 2022. Perustason huoneissa majoittuminen kahdelle hengelle, kahdeksi yöksi maksaa hurjat 4809 dollaria (hinnat alkaen, eli euroissa noin 4070 euroa). Nopeasti laskettuna henkeä kohti yhden yön hinnaksi tulee halvimmillaan noin tuhat euroa.

Toki hotellin tarjontaan ja kokemukseen onkin sitten panostettu - ja paljon. Jo kohteeseen saapuminen on tehty kokemukseksi: kun turistit saapuvat Disney Worldiin, heidät saatellaan Star Warsin laukaisukapseleihin, joilla matka taittuu portilta Halcyon Starcruiser -alukseen, jossa vieraat toivotetaan tervetulleiksi. Heti saapumisen yhteydessä vieraat osallistuvat roolipeliin, jossa kukin vieras valitsee puolensa: ovatko he Ensimmäisen ritarikunnan jäesniä vai kenties Vastarintaan kuuluvia kapinallisia. Tietysti myös valomiekkailun saloihin opastetaan ja aluksen kannelta löytyy Star Wars -maailmasta tuttuja hahmoja, joihin voi törmätä loman aikana.

Lisäksi hotellin tapahtumat uusiutuvat jatkuvasti, joten tarpeeksi varallisuutta ja asialle vihkiytymistä omaavat turistit voivat vierailla hotellissa useammankin kerran, ilman, että tarina ja tapahtumat alkavat toistaa itseään.


Lippujen hinnoittelusta tiedetään myös perhepakettien alustavat lähtöhinnat: kahden aikuisen ja yhden lapsen, kahden vuorokauden loma maksaa 5300 dollaria (xx euroa) ja vastaavasti kolmelta aikuiselta ja yhdeltä lapselta reissun hinta alkaa 6000 dollarista (xxx euroa). Hinnat kaivoi selville ComicBook -verkkojulkaisu.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki