AfterDawn logo

Elon Musk osti lipun Virgin Galacticin avaruuslennolle

AfterDawn AfterDawn

Vaikka kolmen superrikkaan avaruuteen kurottelevan miljardöörin kisasta väännetään otsikoita ympäri maailmaa, vaikuttaa siltä, että ainakin kaksi heistä tulee keskenään toimeen. SpaceX-yhtiön perustaja Elon Musk on ostanut lipun kilpailevan firman, Richard Bransonin omistavan Virgin Galacticin avaruuslennolle.

Elon Muskin ja kolmannen avaruuteen kurkottelevan miljardöörin, Amazonin perustajan, Jeff Bezosin kisailusta ja toistensa kampittamisesta kuullaan uutisia harva se viikko, mutta Branson kertoo hänen ja Muskin olevan "ystäviä" keskenään. Muskin ostamasta lipusta kertoi mm. Wall Street Journal (maksumuuri).

Virgin Galacticin perustaja Richard Branson oli kolmesta ensimmäinen, joka lensi oman yhtiönsä aluksella avaruuden rajamaille viime viikolla. Tempaus sai paljon mediahuomiota osakseen ja sen uskotaan merkitsevän samalla sitä, että Virgin Galacticin avaruuslennot ovat nyt valmiita aloittamaan avaruusturismin aikakauden.


Lippu Virgin Galacticin lennolle maksaa 210 000 euroa ja ainakin yksi suomalainen on lipun jo ostanut ja odottaa turistilentojen alkamista.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT