AfterDawn logo

Sony julkaisi erikoisen, kynttilän liekin kaltaisella valaistuksella varustetun kaiuttimen

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkaisi mielenkiintoisesti muotoillun LSPX-S3 Glass -kaiuttimen, joka sisältää myös kynttilän liekin kaltaisen valaistuksen.

LSPX-S3-kaiuttimessa on käytetty Advanced Vertical Drive Technology -teknologiaa. Kaiuttimen orgaanisen lasin pohjaan on kiinnitetty kolme aktuaattoria, jotka värisyttävät koko lasidiskanttia, jolloin ääni toistuu joka suuntaan.

Kaiuttimessa on 46 mm:n kaiutinyksikkö ja passiivinen radiaattori. Kaiutinyksikkö luo tasapainoiset keskiäänet, kun taas passiivinen radiaattori parantaa matalataajuisia ääniä. Bassoääntä saa lisättyä valitsemalla Bass Boost -tilan Sonyn sovelluksessa. LSPX-S3 on Bluetooth -yhteensopiva ja siinä on LDAC-tekniikka korkealaatuista äänensiirtoa varten.

Kaksi Glass Sound -kaiutinta voi kytkeä stereoparilla. Kaiuttimessa on myös akku, joka tarjoaa virtaa 8 tunniksi. Lataus tapahtuu USB-C -liitännän kautta.

kaksi LSPX-S3 Glass kaiutinta pöydällä yhdistettynä stereopariksi


Laitteen runko-osa on hopeanvärinen ja puolimatta, ja sen pohja-osa on kankainen. Erikoisuus on kuitenkin lasinen yläosa ja sisällä oleva valaisin.

Laitteessa on candlelight-tila, joka tarjoaa herkän kynttilän liekin kaltaisen valaistuksen, kirkkaan valaistuksen yleiskäyttöön ja himmeän valaistuksen yöksi.

Valon voi jopa synkronoida sykkimään musiikin tahdin mukaisesti. LSPX-S3-kaiuttimessa on neljä erilaista valotilaa ja 32 kirkkaustasoa. Kirkkauden voi säätää tilanteeseen sopivaksi helposti liu'uttamalla laitteen kosketusanturia.

LSPX-S3 Glass kaiuttimessa on lasinen yläosa, hopeanvärinen runko ja pohja-osa on kankainen

Kaiutinta voi käyttää esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa, jolloin käyttäjä voi kuunnella musiikkia lempeässä valaistuksessa. Uniajastimen voi asettaa helpottamaan nukkumaan menemistä ja rentoutumista.

LSPX-S3 on saatavana lokakuusta 2021 alkaen. Suositushinta 350 euroa.

Lisätietoa saa täältä.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki