AfterDawn logo

Olympialaiset näkyvät antenniverkossa HD-laadulla TV5:lla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Discovery Finland ja Digita ovat sopineet Tokion kesäolympialaisten ja Pekingin talviolympialaisten lähettämisestä HD-laadulla AntenniTV-verkossa.

Tokion kesäolympialaiset käydään elokuun taitteessa. Pekingin talviolympialaiset ovat vuorossa helmikuussa. Discoveryn ja Digitan sopimus HD-lähetyksistä on voimassa Tokion ja Pekingin olympialaisten virallisten päivämäärien ajan, eli 23.7. - 8.8.2021 sekä 4. - 20.2.2022.

Olympialaisten ajan TV5:n HD-kanava näkyy Digitan antenniverkossa 99,96 % väestöpeittoalueella B-kanavanipussa kanavapaikalla 27. TV5 HD -kanavan katsomista varten tarvitaan Antenna Ready HD -testattu vastaanotin tai vastaanottimen pitää olla DVB-T2-virittimellä varustettu.

TV 5 HD on lisätty AntenniTV:n kanavalistaan ja sen voi nyt virittää valmiiksi 23.7. alkavaa lähetystä varten. Useimmat vastaanottimet etsivät uudet kanavat automaattisesti, mutta jotkin televisiot tai digiboksit saattavat vaatia kanavien virittämisen uudelleen tai tehdasasetusten palauttamisen.

"Olemme iloisia Discoveryn kanssa tehdystä sopimuksesta ja, että voimme tarjota olympialaiset AntenniTV:ssä HD-laatuisina koko Suomessa. Urheilulähetyksissä tarkka kuvanlaatu korostaa katsojan läsnäolon tunnetta, mikä tekee katselukokemuksesta entistä nautinnollisemman", sanoo Digitan TV-liiketoiminnasta vastaava johtaja Teppo Ahonen.

"Takaamme HD-lähetyksillä parhaan mahdollisen katselukokemuksen olympialaisista kaikille katsojille. Näytämme ainoana suomalaisena kanavana tapahtumia Tokion kesäolympialaisista ympäri vuorokauden", kertoo Discovery Suomen operatiivinen johtaja Elina Valtia.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki