AfterDawn logo

Ylivieskassa drone on tappanut useita lehmiä

AfterDawn AfterDawn

Ylivieskassa sijaitsevalla maatilalla on käynyt ikävä tapaus, jossa drone on välillisesti tappanut jo useita lehmiä. Maatilalla oli rehukoneeseen tipahtanut kenenkään huomaamatta drone, joka oli silpoutunut murskaksi - ja osaksi eläinten rehua.

Ensimmäinen lehmä kuoli dronen siruihin jo kevättalvella ja kevään ja kesän edetessä tapauksia on tullut lisää. Asiasta uutisoineen Maaseudun Tulevaisuuden mukaan viimeisin lehmä jouduttiin lopettamaan tästä syystä aiemmin tällä viikolla.

Viljelijä, kenen tilalla tapaus on sattunut, kertoo karjan kuolemaa tällä tavalla hirveän tuskalliseksi ja surulliseksi. Silpoutuneen dronen osia löydettiin rehun seasta lehmien ruokintapöytää siivotessa, mutta vahinko oli jo ehtinyt tapahtua.


Jutun kuva: Wikipedia.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki