AfterDawn logo

Firefox-selain sai uuden ulkonäön

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Firefox 89 -päivitys tuo Mozillan selaimeen uuden ulkonäön tietokoneella sekä iOS:llä ja Androidilla.

Välilehdet ovat saaneet siistimmän ulkonäön, joka Mozillan mukaan vähentää häiriöitä selatessa ja mahdollistaa sulavan liikkumisen. Tämä näkyy esimerkiksi aktiivisen välilehden kohdalla, jonka erottaa nyt selkeämmin muista välilehdistä.

Työkalupalkien ja valikoiden kohdalla on tehty uusia järjestelyitä, jotta tärkeimmät asiat löytyvät nopeammin ja helpommin. Lisäksi kuvakkeet ovat saaneet uutta ilmettä ja ilmoituksia on pienennetty, joten ne häiritsevät käyttäjää vähemmän. Yhdessä muutokset tekevät Firefoxista modernimman selaimen näköisen.


Firefox 89 uudet isommat ja selkeämmät välilehdet
ilmoituksia on nyt pienennetty

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki