AfterDawn logo

Paramount+ -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla DNA TV Hubi -palvelussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Hiljattain Suomeen rantautunut Paramount+ -suoratoistopalvelu on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun käyttö onnistuu myös Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun kautta.

Paramount+ laajentaa DNA:n palvelun melko kattavaa valikoimaa. Google Play -kaupasta löytyy yli 7 000 erilaista sovellusta, jotka ovat käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa.

"Sisältötarjonta kasvaa jatkuvasti ja kilpailu kovenee, ja juuri nyt on nähtävissä, että suoratoistopalvelut lisäävät mittavia sisältöinvestointeja. Esimerkiksi Paramount+ -suoratoistopalvelu rantautui hetki sitten Suomeen ja on nyt asiakkaidemme käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa. Lähtökohtamme DNA TV Hubi -palvelussa on ollut se, että käyttäjä saa valita itselle mieluisat sisällöt ja kaikki ne löytyvät yhdestä ja samasta paikasta. Paramount + on tervetullut lisä DNA TV Hubi -palvelun jatkuvasti laajentuvaan tarjontaan", kertoo DNA:n laajakaista ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen.

"Olemme erittäin ylpeitä sisällöstämme ja olemme iloisia voidessamme toimittaa viihdettä DNA TV Hubi -palvelulle. Uskon, että tämä kumppanuus vahvistaa heidän tarjontaansa, ja samalla saamme entistä enemmän suomalaisia korkealaatuisten sarjojemme ja elokuviemme pariin", toteaa ViacomCBS Nordicsin GM Jesper Dahl.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki