AfterDawn logo

Paramount+ -suoratoistopalvelu on nyt saatavilla DNA TV Hubi -palvelussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Hiljattain Suomeen rantautunut Paramount+ -suoratoistopalvelu on ollut maaliskuun lopusta lähtien Suomessa tarjolla kumppanikanavien Apple TV:n, Telian, Ruudun ja Allenten kautta. Nyt suoratoistopalvelun käyttö onnistuu myös Android-ekosysteemiin perustuvan DNA TV Hubi -palvelun kautta.

Paramount+ laajentaa DNA:n palvelun melko kattavaa valikoimaa. Google Play -kaupasta löytyy yli 7 000 erilaista sovellusta, jotka ovat käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa.

"Sisältötarjonta kasvaa jatkuvasti ja kilpailu kovenee, ja juuri nyt on nähtävissä, että suoratoistopalvelut lisäävät mittavia sisältöinvestointeja. Esimerkiksi Paramount+ -suoratoistopalvelu rantautui hetki sitten Suomeen ja on nyt asiakkaidemme käytettävissä DNA TV Hubi -palvelussa. Lähtökohtamme DNA TV Hubi -palvelussa on ollut se, että käyttäjä saa valita itselle mieluisat sisällöt ja kaikki ne löytyvät yhdestä ja samasta paikasta. Paramount + on tervetullut lisä DNA TV Hubi -palvelun jatkuvasti laajentuvaan tarjontaan", kertoo DNA:n laajakaista ja TV -liiketoiminnan johtaja Jarno Haikonen.

"Olemme erittäin ylpeitä sisällöstämme ja olemme iloisia voidessamme toimittaa viihdettä DNA TV Hubi -palvelulle. Uskon, että tämä kumppanuus vahvistaa heidän tarjontaansa, ja samalla saamme entistä enemmän suomalaisia korkealaatuisten sarjojemme ja elokuviemme pariin", toteaa ViacomCBS Nordicsin GM Jesper Dahl.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT