AfterDawn logo

Bang & Olufsen julkaisi 499 euron Xboxille suunnatut Beoplay Portal -kuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Bang & Olufsen julkaisi Beoplay Portal -langattomat kuulokkeet. Pelaamisen lisäksi sopivia käyttökohteina näille kuulokkeille ovat musiikinkuuntelu sekä elokuvista nauttiminen. Edullisesti näitä ei tosin saa, sillä suositushinta on 499 euroa.

Nämä kuulokkeet ovat suunnattu etenkin Xbox Series X|S ja Xbox One konsoleille, sillä ne hyödyntävät Xbox Wireless -tekniikkaa yhdistämiseen ja pienen viiveen yhteyteen. Kuulokkeissa on myös Bluetooth 5.1 -yhteys, jolla nämä voi yhdistää tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen. Langallisesti kuulokkeet toimivat USB-C -liitännän kautta.

Äänestä vastaa kustomoidut 40 mm neodyymielementit. Kuulokkeet sisältävät aktiivisen melunvaimennuksen. Lisäksi Own Voice -ominaisuuden avulla käyttäjä voi kuulla oman puheensa, mutta samalla muut äänet ovat vaimennettu.

Suunnittelussa on panostettu tyyliin, mukavuuteen ja kestävyyteen. Tämä ilmenee muun muassa korvatyynyistä, sillä ne käyttävät lampaannahkaan käärittyä muistivaahtoa ja ne ovat suunniteltu paremmin mukautumaan käyttäjän päähän. Painoa kuulokkeilla on 282 grammaa.


Beoplay Portal kuulokkeet pöydällä

Näissä pelikuulokkeissa ei ole perinteistä suun eteen tulevaa mikrofonia, vaan kuulokkeissa käytetään teknologiaa, joka yhdessä mikrofonien avulla nappaa käyttäjän äänen vaimentaen samalla taustaääniä.

Kuulokkeissa on 1200 mAh akku, josta luvataan riittävän virtaa 24 tunniksi Bluetoothin ja aktiivisen melunvaimennuksen kanssa. Xbox Wireless -yhteydellä akunkesto on puolestaan 12 tuntia.

Äänenvoimakkuutta ja muita toimintoja voi hallinta kuulokkeiden kosketuspaneelien kautta. Samat vaihtoehdot löytyvät myös Bang & Olufsen -sovelluksesta, jossa on nyt myös pelitila. Pelitila mahdollistaa muun muassa mikrofonien säätämisen.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT