AfterDawn logo

Amazon Prime Video panostaa nyt enemmän Pohjoismaihin uudella sisällöllä ja brändikampanjalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Amazon on tiedottanut suoratoistopalvelu Prime Videon lisäinvestoinneista Pohjoismaissa. Lisäinvestointi kasvattaa suomalaisten asiakkaiden katsomisvalikoimaa eksklusiivisilla elokuvilla ja TV-sarjoilla, minkä lisäksi yritys muun muassa käynnistää brändikampanjan Suomessa.

Muutaman vuoden Pohjoismaissa ja Suomessa toiminut Prime Video tarjoaa jatkossa lokalisoitua palvelua. Suomalaiset asiakkaat voivat rekisteröityä Prime Video -palveluun ja käyttää sitä suomenkielisellä käyttöliittymällä, tekstityksillä ja maksuratkaisuilla. Samalla pohjoismaisille asiakkaille aletaan esittämään paikallisesti kuvattua ja toteutettua mainostamista muun muassa videoiden muodossa.

Hintaa Prime Videolla on 5,99 euroa kuukaudessa ja palvelua voi kokeilla ilmaiseksi 7 päivän ajan. Katsominen onnistuu mobiililaitteilla, pelikonsoleilla, älytelevisioilla sekä selaimen kautta osoitteessa primevideo.com.


"Olemme iloisia voidessamme kasvattaa investointejamme Amazon Prime Video -palveluun pohjoismaisia asiakkaita varten tuomalla heille katsottavaksi uusia ja eksklusiivisia elokuvia ja TV-ohjelmia paikallisella kielellä ja -maksutavalla sekä paljon muuta. Tuomalla tarjolle palkittuja ja ainutlaatuisia Amazon Originals -sisältöjä, uusimpia elokuvajulkaisuja, suosittuja boxset -sarjakokonaisuuksia ja franchising-tuotantoja, jatkamme panostamista Prime Video -palvelun loistavaan viihteeseen ja tarjoamme suomalaisten asiakkaiden rahoille todellista arvoa", kertoo Martin Backlund, Amazon Prime Videon Ison-Britannian ja Pohjoismaiden sisältöpäällikkö.

Tiedotteessa on nostettu esille palvelun valikoimasta muun muassa Amazon Original -sarjat: The Grand Tour, The Boys, Star Trek: Picard sekä Amazon Original -elokuvista: Sound of Metal ja One Night Miami.

Palveluun on tulossa vuoden 2021 aikana uutta Amazon Originals -yksinoikeustuotantoa, jota ei muista palveluista löydy.

Valikoimassa olevat eksklusiiviset Amazon Originals -elokuvat ja sarjat:

 • All or Nothing: Tottenham Hotspur
 • American Gods, Season 1-3
 • Bliss
 • Borat Subsequent Moviefilm
 • Carnival Row, Season 1
 • Fleabag, Season 1-2
 • Good Omens
 • Homecoming, Season 1-2
 • James May: Our Man in Japan
 • Little Fires Everywhere
 • Modern Love, Season 1
 • One Night in Miami
 • Richard Hammond's The Great Escapists
 • Star Trek: Picard
 • Star Trek: Lower Decks
 • Tales From The Loop
 • Tom Clancy's Jack Ryan, Season 1-2
 • The Aeronauts
 • The Boys, Season 1-2
 • The Expanse, Season 1-5
 • The Grand Tour, Season 1-4
 • The Map of Tiny Perfect Things
 • The Marvelous Mrs. Maisel, Season 1-3
 • The Wilds
 • Upload


Vuonna 2021 tulevat Amazon Originals -yksinoikeustuotannot:

 • Coming 2 America (March 5)
 • Cruel Summer
 • Invincible (March 26)
 • Jeremy Clarkson's Farm
 • Modern Love, Season 2
 • Panic
 • Solos
 • Sound of Metal
 • Tom Clancy's Without Remorse (April 30)
 • Them
 • The Boy from Medellin
 • The Grand Tour, Season 4: 3rd Special
 • The Underground Railroad

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki