AfterDawn logo

Citymarket saamassa PS5:sta hyllyihin - arpoo ostojärjestyksen etukäteen

Petteri Pyyny Petteri Pyyny

Sonyn uuden sukupolven konsolin Playstation 5 saatavuus on ollut tuskastuttavan huonoa - niin Suomessa kuin maailmallakin.

Kyllähän Sony konsolia on saanut myytyä, jo ennen vuodenvaihdetta yli 4,5 miljoonaa kappaletta, mutta kysyntä on ollut jatkuvasti suurempaa kuin tarjonta.

Nyt Suomessa Citymarket on saamassa erän PS5:sta hyllyilleen maalis-helmikuun taitteessa ja on päättänyt arpoa osto-oikeudet, jotta kaikilla halukkailla olisi yhtäläinen mahdollisuus onnistua ostamisessa - eikä tarvitsisi leiriytyä paikallisen Citymarketin pihalle jonottamaan, etenkään koronapandemian aikana.

Osto-oikeuden arvontaan voi osallistua 15.2 - 22.2.2021 välisenä aikana ja arvonta suoritetaan 24.2.2021. Konsolit saapuvat myymälöihin viikolla 10 eli 8.3.2021 alkavalla viikolla. Osto-oikeus on voimassa 21.3.2021 saakka - jos sitä ei käytä siihen mennessä, vuoro arvotaan seuraavalle.


Selvennettäköön siis vielä: kyseessä ei ole arvonta, jossa voi voittaa konsolin itselleen, vaan arvonta, jossa saa ostaa konsolin itselleen.

Arvontaan voi osallistua täällä. Samalla sivulla ovat myös tarkemmat arvonnan säännöt.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki