AfterDawn logo

Redditin Super Bowl -mainos kuittaili tylysti Wall Streetille

AfterDawn AfterDawn

Nettikansan vessanseinä, Reddit, osti itselleen viime yönä pelatusta Super Bowl-tapahtumasta viiden sekunnin mittaisen mainosklipin.

Maailman kalleimmat mainossekunnit ovat perinteisesti aina Yhdysvaltain jenkkifutiksen loppuottelun Super Bowlin mainoskatkolla. Niin nytkin: 30 sekunnin mainospaikan hinnan arvioidaan maksaneen noin 5,5 miljoonaa dollaria eli noin 4,6 miljoonaa euroa.

Reddit käytti pienen vilahduksen TV-näkyvyydestään kuittailemalla sijoitusrahastoille ja sille, miten sen kanava /r/wallstreetbets onnistui nöyryyttämään maailman mahtavimman talousmahdin kassakirstun heiluttelijoita.

Suoraan asiaa ei mainita, mutta kovin kummoista rivien välistä lukemisen taitoa ei tähän vaadita, sillä mainoksen teksti alkaa:

Wow, this actually worked.

If you're reading this, it means our bet paid off.

Big game spots ar e expensive, so we couldn't buy a full one..

Alla koko viiden sekunnin mainos:


Aiheesra on luonnollisesti oma keskusteluketjunsa myös Redditissä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki