AfterDawn logo

Boston Dynamicsin robotti tanssivat jo varsin sulavasti

AfterDawn AfterDawn

Maailman tunnetuin robottiyhtiö Boston Dynamics on tullut tunnetuksi ällistyttävistä robottivideoistaan, jossa yhtiön robotit osoittavat ketteryyttään ja notkeuttaan mitä moninaisimmilla tavoilla.

Yhtiö on käynyt vuosikymmenen aikana läpi monenlaiset mutkat. Etenkin sen omistajarakenne on vaihtunut moneen kertaan. Yhtiö kuului Googlen omistukseen vuodet 2013-2017. Sen jälkeen se siirtyi osaksi japanilaista megayhtiötä SoftBankia. Tänä vuonna korealainen Huyndai osti yhtiön itselleen.

Mutta tässäpä Boston Dynamicsin robottiperheen tanssiesitys vuodelle 2020:


Robottien ketteryyden kehitystä auttaa myös vertailu parin vuoden takaiseen Boston Dynamicsin Spot-robotin tanssiesitykseen:


Ja totta kai, uusin tanssiesitys on luonut myös huumoria nettiin, alla vuoden 2020 video yhdistettynä Flight of the Choncordsin Robots (Humans are dead)-kappeleeseen..

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT