AfterDawn logo

Uusiutunut Elisa Viihde Viaplay aukesi virallisesti tänään

Matti Robinson Matti Robinson

Elisa ja Viaplayn omistava Nordic Entertainment (NENT) julkistivat lokakuun lopulla uuden suoratoistopalvelun, joka yhdistää Elisa Viihden Aition ja Viaplayn sisällöt yhden katon alle.

Nyt lanseeraus on saatu valmiiksi, kun palvelu on auennut käyttäjille uudella nimellä. Käyttäjillä on ollut aiemmin pääsy molempiin palveluihin eri osoitteissa, mutta nyt sisällöt löytyvät yhden ja saman palvelun takaa.

Elisan tuotannon puolelta palvelu saa laadukasta kotimaista tuotantoa, josta osa näytetään palvelussa ensiesityksenä, ja
Viaplayn sisällöissä on puolestaan kansainvälistä tuotantoa, kuten Greyn anatomia ja The Walking Dead, sekä alkuperäissisältöä muista pohjoismaista.

IS:n haastattelussa uudesta palvelusta luodaan kuva muun muassa Netflixin ja Disney+:n haastajasta, jotka tarjoavat suuren katalogin lisäksi alkuperäistuotantoja.


Lauri Tikkanen tähdittää Elisa Viihde Viaplayn uutta sarjaa Pohjolan Laki


Elisan mukaan suomalaisyleisölle tärkeitä ovat uudet kotimaiset tuotannot, joilla pesäeroa tehdään kansainvälisiin kilpailijoihin. Tuleviin alkuperäissarjoihin lukeutuu mm. lakitoimiston kyseenalaisesta toiminnasta kertova Pohjolan laki, jota tähdittää Anna Böhm, Pertti Sveholm ja Lauri Tilkanen, ja tulossa on uudet kaudet sarjoille Ivalo ja Nyrkki.

Lisäksi tarjolla on satoja vanhempia sarjoja ja elokuvia.

Kilpailu on kuitenkin kovaa ja haastajia on melkoisesti, sillä Netflixin ja Disney+:n lisäksi markkinoita yrittää vallata mm. uusittu Paramount+, uudelleenbrändätty discovery+ sekä Telian ja MTV:n C More TV.

Elisa Viihde Viaplay on saatavilla 12,99 euron kuukausihintaan tai osana Elisa Viihde Viaplay Total -pakettia, johon kuuluu lisäksi Viaplay Sport -sisältö 34,99 euron kuukausihintaan.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki