AfterDawn logo

Elisa Viihde Viaplay -suoratoistopalvelu aloittaa joulukuussa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Elisa ja suoratoistopalveluyhtiö Nordic Entertainment Group (NENT Group) kertoivat aiemmin tänä vuonna yhdistävänsä Elisa Viihteen Aition ja Viaplay Leffat & Sarjat -paketin sisällöt. Asiakkailla on ollut pääsy molempiin palveluihin 30. kesäkuuta alkaen ja 3. joulukuuta alkaen palvelut yhdistyvät yhdeksi.

"Tämä yhteistyö vie suoratoiston Suomessa aivan uudelle tasolle. Näemme Suomessa merkittävää kasvupotentiaalia ja aiomme jatkaa investointeja Suomen markkinoiden sisältöön. Elisa Viihde Viaplayn tuominen suomalaisille katsojille yhdessä Elisan kanssa auttaa meitä saavuttamaan tavoitteemme entistä nopeammin", toteaa Kim Poder, NENT Group:n Chief Commercial Officer.

Elisa Viihde Viaplay tulee käyttöön 12,99 euron kuukausihintaan ja ensimmäisen kuukauden voi kokeilla puoleen hintaan. Yhdistynyt palvelu tarjoaa Elisa Viihteen alkuperäissarjat ja laajimman valikoiman kotimaisia elokuvia, sekä Viaplayn johtavan pohjoismaisen draamasisällön, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia.


"Alkuperäissarjamme ovat Elisa Viihde Aition suosituinta sisältöä, ja Elisa Viihde Viaplayn ansiosta ne löytävät jatkossa yhä uusia yleisöjä. Esimerkiksi suosikkisarja Kaikki syntien toinen tuotantokausi julkaistiin juuri, ja se on saanut heti huikean suosion. Jatkamme vahvaa panostustamme laadukkaaseen kotimaiseen draamatuotantoon ja elokuviin. Sen lisäksi on hienoa voida tarjota asiakkaillemme pian myös Viaplayn johtava pohjoismainen draamasisältö, kansainvälisiä elokuvia ja sarjoja sekä lastenohjelmia. Kaikki sisällöt löytyvät pian helposti yhdestä paikasta", kertoo sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela Elisalta.

Lisäksi saataville tulee Elisa Viihde Viaplay Total -paketti, johon kuuluu muun sisällön lisäksi Viaplay Sport -sisältö 34,99 euron kuukausihintaan. Total-paketin urheilusisältöön kuuluvat mm. Englannin Valioliiga, Bundesliiga, NHL ja KHL.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT