AfterDawn logo

Netflixin kaikki uudet alkuperäissarjat lokakuussa: mm. Sinkkuelämää luojan uusi sarja

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin lokakuun uusi elokuvatarjonta on aivan omalla tasollaan noin 30 uudella nimikkeellä, josta tietysti Halloween-kuukautena monet ovat kauhua. Yhtiö on kuitenkin julkaisemassa myös 17 uutta sarjaa, jotka käymme läpi tässä.

Kansainvälinen Originals-sarjatuotanto kasvaa brasilialaisen trillerin Good Morning, Verônican, saksalaisen vuoden 1900 sijoittuvan Oktoberfest: Beer & Bloodin, venäläisen kirjaan perustuvan scifi-trilleri To the Laken, espanjalaisen 1950-luvun rikosdraama Someone Has to Dien, vaihtoehtoiseen 1700-luvun Ranskaan sijoittuvan La Révolutionin sekä Rooman imperiumin aikaisen ja Saksan barbaareista kertovan Barbariansin myötä.

Dokumenttisarjoista uusia ovat reality-tyylinen kulttuuridokkari Deaf U kuulovammaisten kokemuksista yliopisto, huippuartistien musiikintekoprosessista kertovat Song Exploder ja tanssijoista ja koreografeista kertova Move.


Perinteistä TV-draamaa tarjoavat Sinkkuelämää-luojan romanttinen Emily in Paris, kirjaan perustuva kauhudraama The Haunting of Bly Manor, eristyksissä kuvattu antologiasarja Social Distance, brooklynilaisnuorista kertova Grand Army ja 1950-luvun orpokodin shakki-ihmelapsesta kertova The Queen's Gambit.

Lisäksi tulossa on myös reality-sarjat Dream Home Makeover, koomikko Bert Kreischerin The Cabin with Bert Kreischer sekä anime-tyylinen Blood of Zeus.

Tässä kaikki lokakuun uudet Netflix Originals -sarjat julkaisujärjestyksessä.

Lokakuun 1.
Good Morning, Verônica (Bom Dia, Verônica)
Oktoberfest: Beer & Blood

Lokakuun 2.
Emily in Paris
Song Exploder

Lokakuun 7.
To the Lake

Lokakuun 9.
Deaf U
The Haunting of Bly Manor

Lokakuun 15.
Social Distance

Lokakuun 16.
Someone Has to Die (Alguien tiene que morir)
Dream Home Makeover
Grand Army
La Révolution

Lokakuun 23.
Barbarians
Move
The Queen's Gambit


Lokakuun 27.
Blood of Zeus

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki