AfterDawn logo

Tässä lokakuun kaikki uudet Netflix-elokuvat: Adam Sandleriä ja paljon kauhua

Matti Robinson Matti Robinson

Lokakuu tuo mukanaan valtavan määrän uutta katsottavaa Netflixiin. Erityisesti Netflixin alkuperäistuotanto kasvaa elokuvien saralla, jossa uusia nimikkeitä on noin 30.

Muksuille katsottava kasvaa Halloween-lyhytelokuvien A Go! Go! Cory Carson Halloween ja StarBeam: Halloween Hero muodossa, mutta tulossa on myös musikaali merenelävien kanssa Octonauts & the Great Barrier Reef, meksikolaisjuhlateemainen Super Monsters: Dia de los Monsters ja kirjaan perustuvan taikabussin The Magic School Bus Rides Again The Frizz Connection. Lisäksi saapuu animaatioita hyödyntävä kokopitkä Halloween-elokuva A Babysitter's Guide to Monster Hunting sekä lasten musikaali Over the Moon.

Kansainvälinen elokuvatuotanto saa myös kivasti uutta. Tulossa on malesialaisen romkom All Because of You, synkkä italialaiskauhu The Binding, lagosilaisjournalistin salapoliisityöstä kertova Nollywood-elokuva Òlòtūré, meksikolaispariskunnasta kertova romkom You've Got This, synkkä intialaiskomedia Serious Men, Bollywood-romkom Ginny Weds Sunny, kirjaan perustuva argentinalais trilleri Perdida, norjalainen kauhuelokuva Cadaver, indonesialainen romanttinen draama Love Like the Falling Rain, puolalainen teinikauhu Nobody Sleeps in the Woods Tonight, Manaajalta ammentava espanajalaiskauhu The Day of the Lord.


Myös dokumenttielokuvien puolella on kansainvälistä väriä. Rooting for Roona kertoo intialaislapsen vesipään hoidosta ja Guillermo Vilas: Settling the Score puolestaan tennislegenda Guillermo Vilasista. Englanninkielisiin dokumentteihin puolestaan lukeutuvat Dick Johnson Is Dead, jossa eleokuvantekijä koomisesti lavastaa isänsä kuoleman, legendaarisen David Attenborough'n uusin luontodokumentti David Attenborough: A Life on Our Planet, korelaistyttöbändistä kertova BLACKPINK: Light Up the Sky sekä arkeologidokkari Secrets of the Saqqara Tomb.

Jäljelle jää tietysti vielä perinteisempää englanninkielistä elokuvatuotantoakin. Niistä uutuuksia ovat teinikauhu Vampires vs. the Bronx, Adam Sandlerin ja Kevin Jamesin tähdittämä Halloween-teemainen slapstick Hubie Halloween, musiikkielokuva 40-vuotiaasta räppärin alusta The Forty-Year-Old Version, kirjaan perustuva psykologinen trilleri Rebecca, mm. Sacha Baron Cohenin, Joseph Gordon-Levittin, Michael Keatonin tähdittämä rikosdraama The Trial of the Chicago 7, Emma Robertsin ja Luke Braceyn romkom Holidate, sekä yliluonnollista kauhua tarjoava His House.

Tässä vielä kaikki lokakuun uudet Netflix-elokuvat julkaisujärjestyksessä:

Lokakuun 1.
All Because of You (Pasal Kau)

Lokakuun 2.
A Go! Go! Cory Carson Halloween
You've Got This (Ahí te encargo)
The Binding
Dick Johnson Is Dead
Òlòtūré
Serious Men
Vampires vs. the Bronx


Lokakuun 4.
David Attenborough: A Life on Our Planet

Lokakuun 6.
StarBeam: Halloween Hero

Lokakuun 7.
Hubie Halloween

Lokakuun 9.
The Forty-Year-Old Version
Ginny Weds Sunny
Super Monsters: Dia de los Monsters

Lokakuun 13.
Octonauts & the Great Barrier Reef

Lokakuun 14.
BLACKPINK: Light Up the Sky

Lokakuun 15.
A Babysitter's Guide to Monster Hunting
Love Like the Falling Rain
Rooting for Roona

Lokakuun 16.
The Trial of the Chicago 7

Lokakuun 20.
The Magic School Bus Rides Again The Frizz Connection

Lokakuun 21.
Rebecca

Lokakuun 22.
Cadaver

Lokakuun 23.
Over the Moon
Perdida

Lokakuun 27.
Guillermo Vilas: Settling the Score (Vilas: Serás lo que debas ser o no serás nada)


Lokakuun 28.
Holidate
Nobody Sleeps in the Woods Tonight
Secrets of the Saqqara Tomb

Lokakuun 30.
The Day of the Lord
His House

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT