AfterDawn logo

JBL julkaisi kahdet täysin langattomat nappikuulokkeet aktiivisella vastamelun torjunnalla

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

JBL julkaisi uusien kannettavien kaiuttimien lisäksi myös kahdet täysin langattomat nappikuulokkeet, jotka tarjoavat IPX7-luokituksen ja aktiivisen vastamelun torjunnan.

Live FREE NC+ ja Reflect MINI TWS sisältävät nyt Active Noise Cancelling -toiminnon, samalla kun JBL:n Smart Ambient teknologia mahdollistaa ympäristön havainnoinnin tarvittaessa.

Kumpikin tarjoaa myös vesisuojausta IPX7 -luokituksen myötä. Molemmille luvataan 7 tunnin akunkesto, jota saa 14 tunnin edestä lisää kotelolla. Live FREE NC+ -kuulokkeiden kotelon voi ladata langattomasti (Qi) tai langallisesti USB-C -liitännän välityksellä. Reflect MINI TWS -kuulokkeet tukevat vain langallista latausta.

Näiden kuulokkeiden isoin ero löytyy muotoilusta, sillä Reflect MINI TWS -kuulokkeet ovat tarkoitettu urheiluun säädettävien korvasovittiminen avulla.

Reflect mini urheilukuulokkeet
Reflect mini latauskotelo sinisessä värissä


"Tuomme nyt markkinoille uusia täysin langattomia kuulokkeita, joissa yhdistyy JBL:lle tunnusomaiset tehokas ääni ja rohkea muotoilu sekä edistykselliset toiminnot. Aktiivinen vastamelun torjunta ja IPX7 luokitus erityisesti parantavat nappikuulokkeiden monipuolisuutta ja toimintakykyä, ja olemmekin innoissamme voidessamme tuoda ne omiin TWS nappikuulokkeisiin. Julkistamme myös uuden Dual Connect + Sync teknologiamme. Ne pariutuvat laitteisiin kannen ollessa avoinna, ja molemmat napit yhdistyvät välittömästi ja itsenäisesti, mahdollistaen puheluiden vastaanottamisen kummalle puolelle vain sekä valita yksittäiset toiminnot sekä vasemmalle että oikealle," kertoo Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.

JBL Live FREE NC+ -kuulokkeet ovat saatavilla lokakuusta 2020 alkaen 159 euron suositushinnalla mustana, valkoisena, sinisenä ja vaaleanpunaisena.

JBL Reflect MINI TWS -kuulokkeet tulevat saataville myös lokakuussa 149 euron suositushinnalla mustana, valkoisena ja sinisenä.

Lue myös:

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT