AfterDawn logo

Sennheiser julkaisi 199 euron CX 400BT langattomat nappikuulokkeet

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sennheiser julkaisi CX 400BT -kuulokkeet, joiden luvataan tarjoavan huippuluokan akustisen tekniikan jokapäiväiseen käyttöön.

CX 400BT -kuulokkeet ovat nykyaikaiseen tyyliin täysin langattomat ja ne tarjoavat jopa seitsemän tunnin edestä kuunteluaikaa. Kotelon kanssa kuulokkeet tarjoavat jopa 20 tunnin edestä akunkestoa. Kuulokkeet latautuvat täyteen noin 1,5 tunnissa ja 10 minuutin lataus tarjoaa noin tunnin edestä kuuntelua.

Kuuntelu tapahtuu 7 millimetrin kaiutinelementtien välityksellä. Ääntä voi säätää omaan makuun Sennheiserin sovelluksen kautta. Lisäksi kuulokkeiden kosketusalustoja voi säätää esimerkiksi avaamaan ääniavustajan tai hallita äänentoistoa.

Kuulokkeet käyttävät Bluetooth 5.1 -yhteyttä ja tukevat SBC-, AAC- ja aptX-koodekkeja.

Kuulokkeiden mukana toimitetaan neljä paria eri kokoisia korvasovitteita, jotka takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden.

CX 400BT kuulokkeet korvissa


Sennheiser CX 400BT -kuulokkeet ovat saatavilla mustana tai valkoisena 15. syyskuuta alkaen. Suomessa näitä kuulokkeita myyvät muun muassa Verkkokauppa.com ja Power. CX 400BT -kuulokkeiden suositushinta on 199 euroa.

Lisätietoa kuulokkeista saa täältä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT