AfterDawn logo

The Witcher 3 saapuu parempana seuraavan sukupolven konsoleille, ilmainen päivitys nykykonsoleilta

Matti Robinson Matti Robinson

the Witcher 3: Wild Hunt on yksi viimeisen konsolisukupolven tykätyimmistä peleistä. Pelisarjan suosiosta jotain kertoo tietysti myös siitä tehty Netflix-sarja.

2015 julkaistun pelin voisi kuvitella tässä vaiheessa jo näyttävän vanhuuden merkkejä, mutta kehittäjä CD Projekt Red uskoo sen vetovoimaan yhä. Tänään puolalainen pelikehittäjä paljasti, että peli saapuu myös tulevan sukupolven konsoleille.

Witcherin seikkailujen kolmannesta osasta tehdään uusi versio, joka julkaistaan PC:n lisäksi Xbox Series X:lle ja PlayStation 5:lle. Se tulee parantamaan grafiikoita ja odottaa sopii mm. nopeampia latausaikoja sekä uutta ray tracing -tekniikkaa.

Ray tracing mahdollistaa huomattavasti nykyisempää realistisemmat valoefektit, joiden avulla heijastukset erilaisista pinnoista näyttävät huomattavan paljon fotorealistisimmilta.

Uusi versio saapuu erillispelinä, joka on siis saatavilla PC:n lisäksi uusille Microsoftin ja Sonyn konsoleille. Mikä vielä paljon hienompaa, niin pelin saa ilmaisena päivityksenä mikäli omistaa The Witcher 3: Wild Huntin PC:lle, Xbox Onelle tai PlayStation 4:lle.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT