AfterDawn logo

Tässä kaikki Netflixin joulukuun uudet Originals-sarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Tämä vuosi on ollut suoratoiston juhlaa, ja kilpa käy yhä kovemmaksi kilpailijoiden julkaisujen myötä. Netflixilläkin on jäänyt loppuvuodeksi vielä monta kovan luokan julkaisua, joilla pistää kampoihin.

Tässä käymme läpi kaikki joulukuun uudet Originals-sarjat, uudet elokuvat ja stand-upit löydät aiemmasta jutustamme. Tulossa on liki kaksi tusinaa uutta sarjaa, joissa on monenlaista viihdettä.

Kansainvälinen tuotanto laajenee valtavasti uusien sarjojen myötä. Näitä ovat latinalaisamerikkalainen romcom The Road to Love (Los Briceño), argentiinalaisjalkapalloilija Carlos Tevezistä kertova Apache: The Life of Carlos Tevez, jouluaiheiset norjalaiskomedia Home for Christmas ja espanjalaisdraama Three Days of Christmas, romanttinen Triad Princess -komedia Taiwanista, ranskalaismiehen rakkauselämästä kertova draama Twice Upon A Time, Etelä- ja Pohjois-Korean tilanteeseen pohjautuva komedia Crash Landing on You, 1800-luvun lopun Pariisiin sijoittuva draama The Bonfire of Destiny, istanbulilaistaitelijan Anatolian arkeologiseikkailusta kertova The Gift sekä kiinalaissarja Yanxi Palace: Princess Adventures.


Muksuille tulee puolestaan uusi Fast & Furious Spy Racers -sarja ja tämän vuoden kova anime-tarjonta kasvaa The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakenedin myötä.

Rikosdokumentit ovat olleet Netflixissä huippusuosittuja ja niitä jatkaa uusi kaksikko: vapaaehtoiset hakevat oikeutta eläinrääkkääjälle sarjassa Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer ja The Confession Killer kertoo murhaajasta, joka tunnusti satoja selvittämättömiä murhia. Lisäksi dokumenttisarja Kevin Hart: Don't F**k This Up kertoo stand-up-koomikko Kevin Hartin elämän kiemuroista.

Reality-sarjojen osalta tulee uutta, kun meikkaajat kilpalevat paikasta kauneusbisneksessä ohjelmassa Glow Up. TV-komediaa nähdään sketsiohjelmassa Astronomy Club: The Sketch Show sekä Family Reunion -sarjan erikoisosassa A Family Reunion Christmas.

Draaman osalta tarjonta kasvaa enemmän ja isomman luokan uutuuksilla. Erityisen odotettu on pelisarjaan The Witcher perustuva samanniminen synkkä fantasiasarja, mutta tulossa on myös Los Angelesin musiikki-skenestä kertova Soundtrack, romanttinen draama Virgin River sekä scifi-kauhusarja V Wars.

Tässä vielä kaikki joulukuun uudet Originals-sarjat aikajärjestyksessä:

Joulukuun 4.
The Road to Love (Los Briceño)
Joulukuun 5.
Apache: La Vida de Carlos Tevez
Home for Christmas
V Wars
Joulukuun 6.
Astronomy Club: The Sketch Show
The Confession Killer
Glow Up
Three Days of Christmas
Triad Princess
Virgin River
Joulukuun 9.
A Family Reunion Christmas
Joulukuun 18.
Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer
Soundtrack
Joulukuun 19.
Twice Upon a Time
Joulukuun 20.
The Witcher
Joulukuun 24.
Crash Landing on You
Joulukuun 26.
The Bonfire of Destiny (Le Bazar de la Charité)
Fast & Furious Spy Racers
Joulukuun 27.
The Gift
Kevin Hart: Don't F**k This Up
Joulukuun 30.
The Disastrous Life of Saiki K.: Reawakened
Joulukuun 31.
Yanxi Palace: Princess Adventures

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT