AfterDawn logo

Sony julkaisi BRAVIA-televisiomalleille Ready for PlayStation 5 –tunnusmerkinnän

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sonyn uuden sukupolven PlayStation 5 -pelikonsoli saapuu markkinoille tämän vuoden lopulla. Sony valmistuu tämän pelikonsolin saapumiseen julkaisemalla BRAVIA-televisiomallistolle virallisesti Ready for PlayStation 5 -tunnusmerkinnän. Merkintä on kehitetty Sonyn ja Sony Interactive Entertainmentin (SIE) kesken, jotta pelaamisesta kiinnostuneet kuluttajat voivat helposti valita odotetulle PlayStation 5:lle sopivan television.

Ensimmäiset merkinnän saaneet televisiot ovat ZH8- ja XH90/92 BRAVIA -mallit. ZH8/XH90 tukevat 4K-pelaamista 120 kuvan sekuntinopeudella ja ZH8-televisiolla voi pelata korkealla 8K-resoluutiolla.

Merkinnän saaneet televisiot on varustettu pelitilalla, joka pienentää viivettä. Lisäksi pelitilan sisältävän television voi herättää samaan aikaan PS5:n kanssa DualSense -ohjaimella ja konsolia voi puolestaan hallita television ohjaimella.

Lisätietoa näistä televisioista saa osoitteesta sony.fi/electronics/pelaamiseen-suunnitellut-televisiot.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki