AfterDawn logo

Suosittu striimaaja Ninja siirtyi Mixeristä YouTuben puolelle

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen
2 kommenttia

Microsoft kertoi hiljattain sulkevansa omistamansa pelien suoratoistopalvelu Mixerin ja aloittavansa yhteistyön Facebook Gamingin kanssa. Microsoft käytti muutaman vuoden aikana kymmeniä miljoonia hankkiessaan palveluun nimekkäitä striimaajia muun muassa Twichistä ja siten uusia käyttäjiä.

Mixerin striimaajat saivat kuitenkin päättää siirtyvätkö he Mixerin sulkemisen myötä Facebookin palveluun, Twitchiin tai YouTuben puolelle.

Erittäin suosittu striimaaja Ninja on nyt mitä ilmeisimmin päättänyt siirtyä YouTuben leiriin, sillä Ninja striimaa YouTubessa nyt ensimmäistä kertaa. Tosin mitään virallista päätöstä Ninja ei ole tehnyt, joten hän saattaa vielä vaihtaa muualle. Mixer hankki Ninjan Amazonin omistamasta Twitch -palvelusta viime vuoden puolella.

2 KOMMENTTIA

etrade1/2

Youtube on menneen talven lumia. Jewtube oikealta nimeltään.

etrade2/2

Youtube on menneen talven lumia. Jewtube oikealta nimeltään.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT