AfterDawn logo

Microsoft esittelee pian pelejä Xbox Series X -konsolille - Xbox Games Showcase järjestetään 23. heinäkuuta

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Seuraavan sukupolven PlayStation- ja Xbox -pelikonsolit ovat pian täällä. Sony on paljastanut PlayStation 5 -pelikonsolin ulkonäön, tekniset ominaisuudet ja muita tietoja sekä hiljattain järjestetyn tilaisuuden myötä myös tulevia PS5-pelejä. Myös Microsoft on kertonut minkälaiset speksit tulevassa laitteessa on ja pian yhtiö esittelee mitä pelejä laitteella voi pelata.

Xbox Games Showcase -pelitapahtuma nimittäin järjestetään 23. heinäkuuta Suomen aikaa kello 19.00. Tuntia aikaisemmin alkaa Geoff Keighleyn vetämä ennakko-show. Tapahtumaa voi katsella esimerkiksi YouTubesta tai Twitchin välityksellä (Microsoft päätti sulkea oman Mixer-suoratoistopalvelun).


Microsoft esitteli jo aiemmin tulevia kolmannen osapuolen pelejä, mutta tämä tapahtuma keskittyy enemmän omiin Xbox Game Studiosin peleihin. Tapahtumassa tullaan esittelemään ainakin Halo Infinite -peli.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki