AfterDawn logo

Microsoft paljasti Xbox Series X:lle optimoidut pelit – Tässä on lista

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Xbox Series X -pelikonsolin julkaisuun ei ole enää kovin pitkä aika, joten nyt alkaa olla korkea aika paljastaa millaisen pelivalikoiman voimin konsolia aletaan markkinoida. Nyt kun E3-messuja ei järjestetä, on Microsoft päättänyt paljastaa pelit virtuaalisesti.

Xbox Series X:lle on tulossa ainakin 13 optimoitua peliä. Jotta peliä saa markkinoida Xbox Series X:lle optimoituna, pitää pelissä olla 4K-tuki 120 FPS:ään asti, DirectStorage-tuki, rautakiihdytteinen säteenjäljitys sekä nopeat latausajatu. Pelin pitää siis hyödyntää käytännössä Xbox Series X:n uutta rautaa mahdollisimman kattavasti.

Muutkin pelit tietysti toimivat konsolilla, mutta Optimized-merkki paketin kyljessä varmistaa sen, että pelikehittäjät ovat ottaneet raudan hyödyt käyttöön. Seuraavat pelit julkaistaan Optimized-merkillä varustettuna:

 • Assassin's Creed Valhalla
 • Bright Memory Infinite
 • Call of the Sea
 • Chorus
 • DiRT 5
 • Madden NFL 21
 • Scarlet Nexus
 • Scorn
 • Second Extinction
 • The Ascent
 • The Medium
 • Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2
 • Yakuza: Like a Dragon


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki