AfterDawn logo

Disney+ -suoratoistopalvelu saapuu Suomeen 15. syyskuuta - hinta 6,99 euroa kuukaudessa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Disney+ -suoratoistopalvelun saapumisesta Pohjoismaihin on tiedetty tapahtuvan. Nyt saapuminen on vahvistettu, sillä palvelu avataan Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Portugalissa, Islannissa, Belgiassa ja Luxemburgissa 15. syyskuuta.

Disney+:n valikoimaan kuuluu yli 1 000 elokuvaa, sarjaa ja Disney+ Originals -tuotantoa. Palvelussa esitetään Disneyn ja Star Warsin tuotantojen lisäksi Pixarin, Marvelin ja National Geographicin sisältöjä.

Sisältöä voi ladata laitteelle ja ohjelmia voi katsella neljältä eri laitteelta samanaikaisesti. Elokuvia ja sarjoja voi katsella puhelimilla, konsoleilla, älytelevisiolla sekä esimerkiksi Chromecastin välityksellä.

Disney+ -suoratoistopalvelun hinta Suomessa on 6,99 euroa kuukaudessa tai vuositilauksena 69,99 euroa.


Lisätietoa palvelusta saa tästä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki