AfterDawn logo

Skullcandy julkaisi neljä täysin langatonta nappikuuloketta: Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel ja Sesh Evo

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Skullcandy julkaisi kerralla peräti neljä kappaletta täysin langattomia kuulokkeita: Push Ultra, Indy Evo, Indy Fuel ja Sesh Evo. Näiden kuulokkeiden hinnat alkavat 79 eurosta ja yltävät 139 euroon.

Push Ultra -kuulokkeet on varustettu IP67-luokituksella, joten ne sopivat veden- ja pölynkestävyyden ansiosta enemmän urheiluun. Lisäksi kuulokkeissa on korvien ympärille menevät koukut, joiden avulla nämä pysyvät paremmin päässä vaikkapa juoksemisen aikana. Kuulokkeet tarjoavat 6 tuntia kuunteluaikaa ja kotelolla saa tuotettua kuunteluaikaa 34 tunnin edestä. Kuulokkeiden kotelo tukee langatonta latausta. Nämä ovat joukon kalleimmat kuulokkeet 139 euron hinnalla ja ne ovat saatavilla True Black, Electric Yellow ja Bleached Blue -väreissä.

Push Ultra:
Push Ultra kuulokkeet sopivat urheiluun ip67 luokituksen ansiosta


Indy Evo (hinta 119 euroa) ja Indy Fuel (hinta 129 euroa) tarjoavat muun muassa IP55 -luokituksella varustetun rakenteen sekä 30 tunnin edestä kuunteluaikaa yhdessä kotelon kanssa (kuulokkeet 6 tuntia ja kotelo 24 tuntia). Eroa näiden kuulokkeiden kohdalla löytyy oikeastaan vain kotelon kohdalla, sillä Indy Fuel -kuulokkeiden koteloa voi ladata langattomasti. Indy Evot ovat saatavilla Pure Mint, Chill Gray, Deep Red ja True Black -väreinä, kun taas Indy Fuel -kuulokkeet ovat saatavilla ainoastaan True Black -värinä.

Indy Evo:
Indy Evo harmaassa värissä

Indy Fuel:
indy fuel kuulokkeiden kotelo tukee langatonta latausta

Sesh Evo -kuulokkeet ovat nelikon edullisimmat 79 euron hinnalla. Tällä hintaa saa myös IP55 -luokituksen, mutta ne tarjoavat hieman vähemmän kuunteluaikaa (6 + 18 tuntia). Nämä kuulokkeet ovat saatavilla Bleached Blue, Pure Mint, Deep Red ja True Black -väreinä.

Sesh Evo:
Sesh Evo tarjoavat ip55 luokituksen mutta hieman vähemmän kuunteluaikaa edullisemmalla hinnalla

Kaikki kuulokkeet sisältävät Tile-paikannusteknologian, jonka avulla lähellä oleville kuulokkeille voi antaa äänimerkin löytämisen helpottamiseksi tai sovellus voi kertoa mihin paikkaan kuulokkeet on viimeksi jätetty. Skullcandy on käyttänyt vastaavaa teknologiaa jo aiemmin esimerkiksi Skullcandy Venue- ja Skullcandy Crusher ANC -kuulokkeissa.


Lisäksi kaikki kuulokkeet toimivat Skullcandy -sovelluksen kanssa, tarjoavat kolme taajuuskorjaintilaa sekä niitä voi käyttää halutessaan yksittäin.

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki