AfterDawn logo

Asus Chromebook Flip C436 kannettavan myynti on alkanut Suomessa - hinta 1099 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Asus Chromebook Flip C436 -kannettava tietokone julkaistiin CES 2020 -messuilla tammikuussa. Nyt tämän näyttävän Chrome OS -käyttöjärjestelmällä varustetun kannettavan myynti on alkanut Suomessa.

Chromebook Flip C436:n kerrotaan olevan maailman ohuin ja kevyin 14 tuuman Chromebook-kannettava. Edestä siis löytyy 14" Full HD 1920 x 1080 NanoEdge -kosketusnäyttö, joka kattaa 100% sRGB-värivalikoiman ja sen näyttö-runkosuhde on 85 prosenttia. Sormen lisäksi näyttö tukee USI-kynää.

Näytön alapuolelta löytyy taustavalaistu näppäimistö, jonka näppäimet tarjoavat 1,2 mm:n näppäinsyvyyden. Näppäimistön oikeasta yläkulmasta löytyy sormenjälkitunnistin, joten kannettavan saa käyttöön nopeasti sormenjäljellä.

Näppäimistön saa käännettyä kokonaan näytön taakse, jolloin pääsee käyttämään Chrome OS:n tablettitilaa. Chromebook Flip C436:n magnesiumseosrunko on vain 13,7 mm ohut ja painaa vain 1,1 kilogrammaa. Rungossa on myös Harman Kardon -sertifioitu soundbar-kaiutin.

Flip C436n näppäimistön saa käännettyä taakse


Kannettavan sisällä on 10. sukupolven Intel Core i5-10210U -suoritin, jonka parina löytyy 8 gigatavua LPDDR3-keskusmuistia. Tallennustilaa löytyy 256 gigatavua ja sitä saa lisättyä muistikortilla jopa kaksi teratavua lisää. Langattomien liitäntöjen osalta tarjolla on Wifi 6 ja Bluetooth 5.0. Laitteen kyljestä löytyy kaksi USB 3.1 Gen 1 USB-C -porttia. Akunkestoksi luvataan jopa 12 tuntia.

Flipin kyljestä löytyy kaksi USB-C porttia

Asus Chromebook Flip C436:n suositushinta on Suomessa 1099 euroa ja sen värivaihtoehdot ovat Iridescent Airgel White, joka vaihtaa väriä eri näkökulmista katsottuna ja Transparent Silver, joka tarjoaa hienovaraisen ja perinteisen tyylikkyyden.

Lue myös:


Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä. Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki