AfterDawn logo

PlayStation 5 jättää vuoden suurimmat messut välistä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Vuodesta 2020 on kehkeytymässä jälleen kova konsolivuosi, kun sekä Microsoft että Sony tuovat myyntiin omat seuraavan sukupolven laitteet. Voisi kuvitella, että tämän vuoden E3-messuilla kävisi kova kuhina. Messuilla voi tapahtua paljonkin tänä vuonna, mutta Sony ei tule ottamaan siihen osaa.

Sony jätti E3-messut välistä viime vuonna ja yhtiö aikoo toistaa temppunsa tänäkin vuonna, vaikka PlayStation 5:n julkaisu onkin yksi tämän vuoden kovimmista peliuutisista. Sonyn mukaan yhtiö arvostaa messuja järjestävää organisaatiota, mutta messujen tämän vuoden visio ei sovi sen agendaan. Tästä syystä Sony on päättänyt ottaa osaa useisiin kulutuselektroniikkamessuihin, joissa uutta konsolia tullaan varmasti markkinoimaan.

Jää nähtäväksi kuinka paljon konsoliuutisia vuoden suurimmasta videopelitapahtumasta lopulta tulee. Microsoft on kuitenkin jo esitellyt konsolinsa päällisin puolin, joten uutta kerrottavaa löytyy lähinnä yksityiskohtien ja demojen muodossa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT