AfterDawn logo

Tässä joulukuun uudet Netflix Originals -elokuvat ja stand-upit

Matti Robinson Matti Robinson

Vuoden loppu lähenee ja joululomat pian koittavat. Netflix varautuu tietysti myös ihmisten luppoaikaan tuomalla tarjolle uutta katsottavaa joulun henkeen.

Elokuvien ja stand-up-komedian osalta tulossa on monenlaista sisältöä niin lapsille kuin aikuisempaan makuun.

Kansainvälistä tuotantoa ovat filippiiniläistrilleri Dead Kids, ranskalainen hip-hop-elokuva Let's Dance, meksikolaiskomedia Como caído del cielo sekä brasilialaisten YouTube-koomikoiden synkkä lyhytelokuva The First Temptation of Christ (Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tenação de Cristo). Lyhytdokumentti After the Raid puolestaan kertoo pikkukaupungin maahanmuuttajien ratsiasta.

Komiikkaa riittää muutenkin valtoimenaan joulukuussa, sillä Michelle Wolfista tulee New Yorkissa kuvattu stand-up-spesiaali Michelle Wolf: Joke Show, Crazy Rich Asians -tähti Ronny Chiengin stand-up Asian Comedian Destroys America! saapuu 17. päivä, 40-v-synttäreitään juhlivan Tiffany Haddishin Black Mitzvah, Netflix-spesiaaleistaan jo ennalta tutun John Mulaneyn uusin on musikaalinen spesiaali John Mulaney & The Sack Lunch Bunch ja brittikoomikko Jack Whitehall, joka tunnetaan isän kanssa matkailusta, kutsuu isänsä jouluspesiaaliin Jack Whitehall: Christmas with My Father.


Jouluaiheisia elokuvia edustaa puolestaan kokoperheen A Christmas Prince: The Royal Baby, joka tuo kenties brittimonarkian kiemuroita fiktiiviseen maailmaan trilogian kolmannessa osassa, sekä Dreamworksin animaatiosarjan joulu-aiheinen lyhytelokuva Spirit Riding Free: Spirit of Christmas.

Vakavampaan elokuvanälkään puolestaan julkaistaan Ryan Reynoldsin tähdittämä Michael Bayn toimintaelokuva 6 Underground, Anthony Hopkinsin tähdittämä elämänkertaelokuva paaveista The Two Popes sekä Noah Baumbachin ohjaama Marriage Story, jossa pääosassa nähdään Scarlett Johansson.

Tulossa on loppukuusta myös tiettävästi The App sekä japanilaiselokuva Hot Gimmick: Girl Meets Boy, joita ei vielä löydy palvelusta.

Tässä vielä kaikki joulukuun elokuvat ja stand-up-spesiaalit aikajärjestyksessä:

Joulukuun 1.
Dead Kids

Joulukuun 3.
Especial de Natal Porta dos Fundos: A Primeira Tenação de Cristo
Tiffany Haddish: Black Mitzvah

Joulukuun 3.
Let's Dance

Joulukuun 5.
A Christmas Prince: The Royal Baby

Joulukuun 6.
Marriage Story
Spirit Riding Free: The Spirit of Christmas

Joulukuun 10.
Michelle Wolf: Joke Show

Joulukuun 12.
Jack Whitehall: Christmas with my Father

Joulukuun 13.
6 Underground


Joulukuun 17.
Ronny Chieng: Asian Comedian Destroys America!

Joulukuun 19.
After the Raid

Joulukuun 20.
The Two Popes

Joulukuun 24.
John Mulaney & The Sack Lunch Bunch
Como caído del cielo

Joulukuun 26.
The App

Joulukuun 28.
Hot Gimmick: Girl Meets Boy

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT