AfterDawn logo

Tätä on odotettu jo vuoden verran – Microsoft julkaisee vihdoin uudistuneen Edgen

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Sininen E-logo korvautuu sinivihreällä aallolla tammikuun 15. päivänä. Tuolloin Microsoft julkaisee Edge-verkkoselaimestaan uuden version, jossa taustatekniikka on vaihdettu Googlen Chromestakin tuttuun Chromiumiin.

Uudistunut Chromium-pohjainen Microsoft Edge tulee tammikuun puolessa välissä Windows 10:lle, Windows 7:lle, Windows 8:lle ja macOS:lle. Kaikki halukkaat pääsevät kokeilemaan selaimen release candidate -versiota jo nyt lataamalla ohjelmiston Microsoftin testisivulta. Edgen beta julkaistiin elokuussa, jolloin ohjelman luvattiin olevan valmis vuoden 2020 alussa.

Selaimeen on mahdollista asentaa muille selaimille alun perin kehitettyjä laajennoksia, mutta sen lisäksi Microsoft on lisännyt siihen omiakin erityisominaisuuksia. Esimerkiksi yrityskäyttäjiä kiinnostanee mahdollisuus hakea työtovereiden yhteystietoja suoraan selaimen osoiterivin kautta.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki