AfterDawn logo

PlayStation 4 -pelit nyt kovassa alennuksessa – Älä ohita Halloween-alea

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Halloween on alkanut vakiinnuttaa asemaansa Suomessa ainakin jonkinlaisena kulutusjuhlapäivänä, mikä on hyvä juttu ainakin tarjousten näkökulmasta. Esimerkiksi Sony tarjoaa pelejään PlayStation Store -verkkokaupan kautta alennettuun hintaan.

Tarjouksessa ovat nyt kauhua ja räiskintää tarjoavat pelit. Esimerkiksi Resident Evil 2 ja Metro Exodus ovat nyt 50 prosentin alennuksessa. Call of Duty: Black Ops III - Zombies Chronicles Deluxe -paketti on vuorostaan 60 prosentin alennuksessa. DayZ- ja Devil May Cry 5 -peleissä hinta on myös laskenut hyvin.

Kaikki tarjouksessa olevat peli löydät täältä. Tarjoukset päättyvät marraskuun ensimmäisenä päivänä, joten miettimisaikaa on vielä jäljellä.

Steamin Halloween-ale alkaa näillä näkymin vasta lokakuun 28. päivänä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki