AfterDawn logo

Spotifyn perhetilauksen hinta nousee syksyllä 2019

Petteri Pyyny Petteri Pyyny
2 kommenttia

Spotify sekoili hieman tiedottamisessaan ja lähetti tilaajilleen kryptisen viestin, jossa kerrottiin hintojen muuttumisesta. Ongelmaksi muodostui se, että ensimmäisessä viestissä ei kerrottu lainkaan kuinka paljon hinnat nousevat.

Myöhemmin maanantaina yhtiö lähettikin uuden sähköpostin tilaajilleen, jossa se pahoitteli epäselvää tiedotustaan ja kertoi tarkemmin hinnan muutoksesta.

Hintamuutos koskee Spotify Perhe-Premiumin tilaajia. Aiempi hinta on ollut 14,99 euroa kuukaudessa ja uusi hinta on nyt 16,99 euroa kuukaudessa.

Uusi hinta tulee voimaan uusille tilaajille välittömästi ja vanhoille tilaajille uuteen hintaan siirrytään marraskuun laskussa.

Spotify Perhe-Premiumin uusi hinta
ruutukaappaus lähetetystä sähköpostista


Spotify Perhe-Premium mahdollistaa korkeintaan kuuden samassa osoitteessa asuvan henkilön paketoidun maksumallin. Valitettavasti ominaisuutta on käytetty hyväksi laajalti ja yhtiö onkin alkanut tarkistamaan tiheämmin sitä, asuvatko Perhe-tilauksen käyttäjät oikeasti samassa osoitteessa.

2 KOMMENTTIA

WinLix1/2

Onneksi kaikki lempimusa on koneella flac muodossa hyvistä mastereista (70-80s biisit hyvällä dynamiikalla) niin ei tarvitse kuunnella pakattua ja ylikompressoitua moskaa+ vieläpä maksaa siitä!

RingLeaderTM2/2

Tulee koistinen kaikista laskuista, varsinkin siinä kohtaa jossa laitetaan Maija Vilkkumaan kehätiellä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT