AfterDawn logo

Netflixin kaikki palaavat Originals-sarjat syyskuussa

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixin tuotanto kasvaa parillakymmenellä uudella Originals-sarjalla syyskuussa. Noista uutuussarjoista kerroimme jo aiemmin, mutta Netflixin syyskuun uutuuksiin kuuluu myös tietysti palaavia sarjoja.

Suoratoistopalvelussa jo aiemmin nähtyjä sarjoja tulee syyskuussa uusin jaksoin tusinan verran ja mukana on muutamia erittäin odotettuja uusia kausia.

Suosituimpiin kuuluvat kenties Ashton Kutcherin The Ranch, joka palaa peräti seitsemännellä kaudella, sekä Simpsoneista ja Futuramasta tutun Matt Groeningin Disenchantment-animaatiosarjan paluu toisella kaudella.

Lisäksi tulossa on huumoripitoista matkailua Jack Whitehall: Travels with My Father -sarjan kolmannen kauden myötä, Jon Favreau jatkaa julkkiskokkien tapaamista The Chef Show'n toisella kaudella ja hip-hop-musiikkikulttuuriin tututustuminen jatkuu Hip-Hop Evolutionin kolmannella kaudella.


Espanjalaissarjat Elite (2. kausi) ja Vis a vis (4. kausi) puolestaan huolehtivat kansainvälisestä väristä yhdessä austraaliaissarja The Glitchin kolmannen kauden kanssa. Reality-kilpailu Fastest Car saa toisen osan ja dokumenttisarja Explained jatkaa asioiden selittämistä toisella kaudella.

Lopuksi vielä tarjolla tulee Abstract: The Art of Design -sarjan toinen kausi, jossa jatkuu maailman vaikuttavimpien suunnitteluinnovaatioiden ja suunnittelijoiden esittely.

Tässä palaavat sarjat julkaisujärjestyksessä:

Syyskuun 6.
Hip-Hop Evolution: Kausi 3
Elite: Kausi 2
Jack Whitehall: Travels with My Father: Kausi 3

Syyskuun 13.
The Ranch: Osa 7
The Chef Show: Osa 2

Syyskuun 20.
Disenchantment: Osa 2
Fastest Car: Kausi 2

Syyskuun 25.
Glitch: Kausi 3
Abstract: The Art of Design: Kausi 2

Syyskuun 26.
Explained: Kausi 2

Syyskuun 27.
Vis a vis: Kausi 4

Syyskuun 29.
Tiny House Nation: Osa 2

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT