AfterDawn logo

Tässä Netflixin syyskuun kaikki Originals-uutuussarjat

Matti Robinson Matti Robinson

Syyskuuhun on vielä viikon verran aikaa, mutta jo nyt tiedämme mitä uutuuksia Netflix on tuomassa palveluunsa ensi kuun aikana. Originals-sarjojen osalta tarjonta kasvaa mukavasti ja tarjolla on uutta niin lapsille, rikossarjojen muodossa kuin dokumenttiasrjoissakin.

Rikosrintamalla tarjonnasta vastaa tositarinaan perustuva Unbelievable, jossa kaksi naisrikosetsivää selvittää raiskaustapauksia, hip-hop-kultuurin alamaailmasta kertova Skylines, sekä Criminal-sarjan neljän eri maan versiot (Criminal: France, Criminal: Germany, Criminal: Spain ja Criminal: UK), joissa seurataan tapauksia haastatteluhuoneen etsivien silmistä.

Muunlaista sisältöä tarjoaa Cyberpunk-tyylinen The I-Land, teineille suunnattu Ben Plattin ja Gwyneth Paltrow'n tähdittämä The Politician sekä junnuille soveltuva Sitcom Team Kaylie.

Lapsille on muutakin tarjontaa Archibald's Next Big Thingin, The Last Kids on Earthin sekä Dragons: Rescue Ridersin muodossa.


Kansaivälisen osaston sarjoissa on Big Brother -tyylinen japanilaisreality Terrace House: Tokyo 2019-2020, anime-sarja Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato, espanjalainen tragikomendia maahockey-tiimistä Las del hockey, intialainen trilleri Bard of Blood sekä mm. Boratina tutun Sacha Baron Cohenin tähdittämä ranskalaissarja The Spy.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä saamme myös uusia dokumenttisarjoja. Emma Stone tähdittää päänsisäisistä mysteereistä kertovaa The Mind, Explained ja puolestaan maailman rikkaimpiin kuuluvan miehen pään sisään pääsee kolmiosaisessa sarjassa Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates. Lisäksi Birders kertoo rajamuurit ylittävistä linnuista ja niiden hoitajista.

Tässä vielä lista tarjonnasta aikajärjestyksessä:

Syyskuun 6. päivä:
Archibald's Next Big Thing
The Spy

Syyskuun 10. päivä:
TERRACE HOUSE: TOKYO 2019-2020

Syyskuun 12. päivä:
The I-Land
The Mind, Explained

Syyskuun 13. päivä:
Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato
Unbelievable

Syyskuun 17. päivä:
The Last Kids on Earth

Syyskuun 20. päivä:
Las del hockey
Criminal: France
Criminal: Germany
Criminal: Spain
Criminal: UK
Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates


Syyskuun 23. päivä:
Team Kaylie

Syyskuun 25. päivä:
Birders - 25/9/19

Syyskuun 27. päivä:
Bard of Blood
Dragons: Rescue Riders
Skylines
The Politician

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT