AfterDawn logo

Disneyn suoratoistopalvelu työstää Ewan McGregorin tähdittämää Star Wars -sarjaa

Matti Robinson Matti Robinson

Netflixiä haastamaan ryhtynyt uusi suoratoistoalusta Disneyltä saattaa saada lähitulevaisuudessa vakuuttavan uuden televisiosarjan.

Disney+-suoratoistopalvelu tarjoaa mediajätin omistuksista muutamia valtaisan suosittuja brändejä, joilla Netflixin haastamisesta tulee huomattavasti helpompaa kuin ilman. Näihin kuuluu erityisesti Marvel-elokuvauniversumi sekä Star Wars.

Ensimmäinen mahdollistaa käytännössä loputtomasti supersankarielokuvia ja -sarjoja, mutta myös jälkimmäisessä on potentiaalia. Tiedot kertovatkin, että Disney+ saattaa saada kovan luokan Star Wars -sarjan, jota tähdittämässä olisi peräti itse Ewan McGregor.

Obi-Wan Kenobina tunnettu Ewan McGregor on Varietyn mukaan tekemässä paluun Star Warsiin samassa roolissa.

Tässä vaiheessa sarjalla ei ole kuitenkaan edes vielä nimeä, joten sen julkaisemiseenkin voisi kuvitella olevan melkoisesti vielä aikaa, ja luonnollisesti itse tarinasta ei ole sen kummemmin tietoa.


Ben Kenobi oli tietysti elokuvissa niin nuoren Luke Skywalkerin että hänen isänsä Anakinin, myöhemmin Darth Vader, jedimentori. Niinpä voi olla, että näitä hahmoja nähdään myös sarjassa.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT