AfterDawn logo

Sony julkaisi WF-1000XM3-kuulokkeet - täysin langattomat, melunvaimennus, hinta 249 euroa

Janne Yli-Korhonen Janne Yli-Korhonen

Sony julkaisi täysin langattomat WF-1000XM3-kuulokkeet. Hintaa näillä kuulokkeilla on 249 euroa ja toimitukset alkavat elokuun aikana.

Sony WF-1000XM3-kuulokkeet sisältävät QN1e HD-melunvaimennusprosessorin sekä Dual Noise Sensor -teknologian, joiden avulla melunvaimennusta viedään uudelle tasolle. Sonyn mukaan se on markkinoiden johtava melunvaimennus tällä hetkellä.

Kuulokkeiden akun kesto on noin 6 tuntia melunvaimennusta käytettäessä. Kuulokkeet ladataan mukana tulevalla kantokotelolla, josta riittää virtaa kolmeen latauskertaan. 10 minuuttia latausta kotelossa antaa 90 minuuttia kuunteluaikaa.

Kuulokkeissa on kosketuspaneelit, joiden avulla onnistuu kappaleiden vaihtaminen, toisto ja pysäytys. Kommunikointia varten äänen hetkellinen hiljentäminen onnistuu kun sormen asettaa vasemman kuulokkeen kosketuspaneelin päälle. Kuulokkeissa on ominaisuus, joka tunnistaa kun toisen kuulokkeen ottaa pois korvasta ja pysäyttää toiston. Kosketuspaneelien toimintojen säätäminen onnistuu Sony Headphones Connect -sovelluksella.


Kuulokkeissa on kitkapinnoite, jonka ansiosta kuulokkeet pysyvät paikoillaan. 6 mm:n kaiutinelementtien luvataan tuottavan laadukkaan äänen. Uusi Bluetooth-siru lähettää äänen vasempaa ja oikeaan korvaan samanaikaisesti. Bluetoothin kantomatka on noin 10 metriä. Taajuusvaste on 20 - 20 000 Hz. Värivaihtoehtoja on kaksi: hopea ja musta.

Mukana tulee erikokoisia korvanappia ja USB-C-latausjohto, jolla kotelo ladataan.

Sony WF-1000XM3 hinta on 249 euroa. Ennakkotilaus onnistuu Gigantilta, Powerilta ja Verkkokauppa.comilta.

Lue myös:
Sony WH-1000XM3 arvostelu

Tämä artikkeli sisältää yhteistyökumppaneiden linkkejä.
Tuotteen hinta ei muutu, mutta saamme mahdollisesti siitä pienen komission.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki