AfterDawn logo

Microsoft tarjoaa kolme tilausta puoleen hintaan – Xbox Game Pass Ultimate

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Eilen esitellyn Xbox Game Pass PC:n lisäksi Microsoft on esitellyt Xbox Game Pass Ultimate -tilauksen, jonka hankkinut pelaaja voi pelata valikoimiin kuuluvia PC- ja Xbox-pelejä niin paljon kuin vain haluaa yhtä kuukausimaksua vastaan. Ultimate-tilauksen hankkineet saavat itselleen myös Xbox Live Goldin.

Xbox Game Pass Ultimaten kuukausimaksu on liittymisen jälkeen vain 12,99 euroa, kun edellä mainittujen kolmen tilauksen yhteenlaskettu hinta erikseen hankittuna on 26,97 euroa. Ultimate siis käytännössä tarjoaa paketin puoleen hintaan. Xbox Game Pass PC kustantaa normaalisti 9,99 euroa(beta-vaiheessa mukaan pääsee eurolla ja julkaisun jälkeen tarjoushintaan 3,99 euroa).

Game Pass PC sisältää noin 100 PC-peliä ja sen konsoliversio sisältää saman verran Xbox-pelejä.


TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki