AfterDawn logo

Tässä ovat tämän vuoden ladatuimmat TV-sarjat

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Vuoden lähestyessä loppuaan, on aika summata vuosi 2018 listauksilla. TorrentFreak on tehnyt tämän esimerkiksi laittamalla järjestykseen piraattien suosimat TV-sarjat.

Listasta voi päätellä ainakin se, että mitkä sarjat ovat ympäri maailman koettu niin hyviksi, että niitä kannattaa ladata BitTorrent-verkosta. Menneinä vuosina listaa on hallinnut suvereenisti HBO:n Game of Thrones, mutta koska sarjasta ei tullut tänä vuonna enää uusia jaksoja, ei sitä löydy myöskään listalta. Game of Thronesin päätöskausi julkaistaan keväällä 2019, joten se saattaa hyvinkin tehdä paluun listalle ensi vuonna.

Tänä vuonna kärkipaikan otti AMC:n The Walking Dead ja toisella sijalla on DC Comicsin supersankariin perustuva The Flash. Supersankareihin perustuvat sarjat tuntuvat muutenkin vetävän tällä hetkellä yleisöjä puoleensa.

  1. The Walking Dead
  2. The Flash
  3. The Big Bang Theory
  4. Vikings
  5. Titans
  6. Arrow
  7. Supernatural
  8. Westworld
  9. DC's Legends of Tomorrow
  10. Suits

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki