AfterDawn logo

Nvidia yllätti – Tulossa jopa 65-tuumaisia pelinäyttöjä

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Tulevana kesänä Nvidia aikoo viedä pelinäytöt täysiin uusiin mittaluokkiin, sillä yhtiö kertoi CES-messuja ennakoivassa lehdistötilaisuudessa suunnitelmistaan julkaista muutamien yhteistyökumppaneiden kanssa 65-tuumaisia PC-pelinäyttöjä. Näitä jättimäisiä Big Format Gaming Display -näyttöjä (BFGD) on esillä Las Vegasin CES-messuilla.

BFGD-näytöistä löytyy sisäänrakennettuna G-Sync HDR -teknologia sekä Shield-mediatoistin. Nvidian mukaan sen tarjoaman teknologian ansiosta suuret pelinäytöt kykenevät toistamaan grafiikoita lyhyillä viiveajoilla sekä ilman artefakteja (kuten esimerkiksi nopeasta kuvapäivityksistä johtuvaa repeämistä). Näyttöjen tarkkuus on luonnollisesti 4K-tasoa ja lisäksi niiden maksimikirkkaus on 1000 nitiä.

HDR-tuen ja DCI-P3-väriavaruuden ansiosta näytöllä esitettävä sisältö näyttää myös hyvältä. Integroidun Shield-medialaitteen ansiosta pelaaja voi halutessaan siirtyä nopeasti peleistä muiden viihdemuotojen pariin.

Nvidia ei paljastanut vielä koska BFGD-näytöt tulevat myyntiin tai mikä niiden suositushinta on. Yhteistyökumppaneina ovat Acer, Asus ja HP.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki