AfterDawn logo

Microsoft ilmoitti: Windows 8.1 on valmis

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
4 kommenttia

Microsoft on saanut Windows 8.1:n eli niin sanotun Blue-päivityksen valmiiksi. Päivitys tulee laajassa mittakaavassa saataville 18. lokakuuta. Lähes kahden kuukauden mittainen väli käytetään laitevalmistajien kanssa ohjelmiston testaamiseen ja laadunvalvontaan. Virallista ilmoitusta osattiin odottaa jo viikonloppuna.

Vaikka yhtiö kertookin saaneensa Windows 8.1:n valmiiksi, aikoo Microsoft tehdä käyttöjärjestelmään vielä muutamia viimeistelyjä. MSDN- ja TechNet-tilaajat toivoivat pääsevänsä käsiksi käyttöjärjestelmään ennen muita, mutta näin ei tule käymään.

Windows 8.1 sisältää paljon pieniä korjauksia ja päivityksiä viime vuoden syskyllä esitettyyn Windows 8:aan nähden. Ehkä kaikista eniten huomiota saanut on käynnistäpainikkeen uusi tuleminen Windowsille.


Microsoft lupaa syksyksi runsaasti laitejulkistuksia. Kenties näemme parin kuukauden sisällä. myös Microsoftin Surface-malliston toisen sukupolven.

4 KOMMENTTIA

Labratoria1/4

Noh..noh! :( Antaisi vain tämän valmiin "Bluen" samaan tapaan kaikille (käytön mahdollisista ongelmista tietoisille) halukkaille samaan tapaan kuin Preview on tarjolla.

jokojo2/4

Kehityssuunta on lopun alkua MS:lle. Start-nappula ei pelasta mitään. Minun koneeni pysyvät seiskassa ja jos se ei enää toimi, lataan Ubuntun. Puhelimessa hyväksyn WP 8:n, koska sillä voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä.

H4X0R-X3/4

Originally posted by jokojo:

Kehityssuunta on lopun alkua MS:lle. Start-nappula ei pelasta mitään. Minun koneeni pysyvät seiskassa ja jos se ei enää toimi, lataan Ubuntun. Puhelimessa hyväksyn WP 8:n, koska sillä voi soittaa ja lähettää tekstiviestejä.


Erinomainen huomio puhelimesta, sillä veljen samsung galaxy X-cover 2:lla ei voi soittaa, eikä lähettää tekstiviestejä. Netti pelaa silti, myös 3g:llä.... :D

No menee mokoma ilmeisesti taas huoltoon. Alkavat kodintekniikkaliikkeessäkin kypsyä hommaan, kun se puhelin sekoaa n. kuukauden välein. No takuu loppuu pian, voi olla että sen jälkeen ei tule samsungia sen käyttöön.... :P

Labratoria4/4

Originally posted by jokojo:

Kehityssuunta on lopun alkua MS:lle. Start-nappula ei pelasta mitään.


Kaikki nurina Käynnistä-valikosta johtuu vain tutun logon puuttumisen aiheuttamasta hämmennyksestä. Nappulan palauttaminen korjaa ongelman, Aloitusruutukun toimii aivan yhtä hyvin ja paremminkin, käyttäminen on nopeampaa. (^_^)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT