AfterDawn logo

Windows 8.1 on valmis

Valtteri Ahonen Valtteri Ahonen
4 kommenttia

Microsoft on useiden lähteiden mukaan saanut Windows 8.1-version valmiiksi ja alkanut toimittaa sitä laitevalmistajille (RTM). Cnetin tietojen mukaan tuotantoon lähtenyt versio on numeroltaan 9600.16384.130821-1623.

Microsoft on aiemmin ilmoittanut päivityksen olevan valmis elokuun loppuun mennessä, eli tähän peilaten julkaisu olisi aikataulussa. Virallisen ilmoituksen julkaisusta yhtiö tulee The Vergen mukaan antamaan alkavan viikon aikana.

Windows 8.1 tulee ladattavaksi nykyisille Windows 8 -käyttäjille lokakuun 17. päivä Windows Storeen. Päivitys on ilmainen. MSDN- ja TechNet-asiakkaat ovat monesti saaneet järjestelmäpäivitykset käyttöönsä pian RTM-julkaisun jälkeen, mutta The Vergen mukaan Microsoft saattaa tällä kertaa lykätä julkaisun jopa samaan ajankohtaan muiden käyttäjien kanssa.


8.1-versio tulee muun muassa parantamaan Windowsin moniajoominaisuuksia, tarjoamaan uuden kokoisia Live Tile -kuvakkeita sekä palauttamaan Käynnistä-painikkeen (mutta ei -valikkoa).

4 KOMMENTTIA

Michelola1/4

on valmis mutta 2 kuukautta joudutaan odottamaan ihan vaan odottamisen ilosta?

7520G2/4

Originally posted by Michelola:

on valmis mutta 2 kuukautta joudutaan odottamaan ihan vaan odottamisen ilosta?

Tämäpä tämä.

hannibal_pjv3/4

Well, syynä on se, että valmistajien pitää saada ajurinsa myös toimimaan ennen virallista julkaisua, tai edessä on samanlainen soppa kuin Vistan kanssa!
Vista julkaistiin myyntiin ennenkuin ajurit toimivat ja voi pojat sitä itkua ja hammasten kiristystä. Jos Win 8.1 pistetään virallisesti myyntiin ennenkuin ajurit futaa, niin eihän sitä voi kukaan käyttää mihinkään. Toivottavasti tuo 2 kuukautta riittää siihen, että saavat suurimmat bugit siivottua.

H4X0R-X4/4

Originally posted by hannibal_pjv:

Well, syynä on se, että valmistajien pitää saada ajurinsa myös toimimaan ennen virallista julkaisua, tai edessä on samanlainen soppa kuin Vistan kanssa!
Vista julkaistiin myyntiin ennenkuin ajurit toimivat ja voi pojat sitä itkua ja hammasten kiristystä. Jos Win 8.1 pistetään virallisesti myyntiin ennenkuin ajurit futaa, niin eihän sitä voi kukaan käyttää mihinkään. Toivottavasti tuo 2 kuukautta riittää siihen, että saavat suurimmat bugit siivottua.


Juurikin näin.

Jos joku haluaa käyttää ns. beta-versiota, niin käsittääkseni tällä win 8.1 previewillä pääsee kyseistä kokeilemaan. http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/preview-download

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT