AfterDawn logo

AMD:n uusi pelipakettitarjous: valitse pelit itse, nyt tai myöhemmin

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

AMD jatkaa suosittua Never Settle -pelipakettitarjoustaan Radeon-näytönohjainten ostajille. Never Settle Forever -paketti tulee korvaamaan nykyisen Never Settle Reloaded -paketin ja tuo mukanaan muutamia tärkeitä muutoksia kampanjan ehtoihin.

Kun nykyisessä tarjouspaketissa ostaja saa tietyt ennalta määritellyt pelit ohjaimesta riippuen, uudessa paketissa AMD on jakanut eri hintaluokkien ohjaimet kolmeen eri kategoriaan, jotka määrittelevät montako ilmaista peliä ohjaimen mukana toimitetaan. Suurin muutos edelliseen nähden on se, että ostaja saa itse valita ilmaispelit ennalta määrätystä valikoimasta. Kalleimmassa kategoriassa (Radeon HD 7900 -sarjan ohjaimet) tarjolla on kolme peliä, keskimmäisessä (Radeon HD 7800 -sarja) kaksi peliä ja halvimmassa (Radeon HD 7790/7770) yksi peli.


AMD:n mukaan tarjolla olevat pelit tulevat muuttumaan kampanjan voimassaoloaikana uusien pelien ilmestyessä tai edellisten kampanjatuotteiden loppuessa. Mielenkiintoinen yksityiskohta on mahdollisuus lunastaa ilmaispelinsä joko heti tai vasta myöhemmin (kuitenkin ennen vuoden 2013 loppua). Jos valikoimassa ei ole tarjolla itseä kiinnostavia pelejä, pisteensä voi säästää myöhemmäksi odottamaan valikoiman muuttumista. Odottaminen on kuitenkin arpapeliä, sillä AMD ei kerro tulevista muutoksista etukäteen. Tarjousta on rajoitettu myös siltä osin, että pisteet on käytettävä kaikki kerralla eli yksittäisten kiinnostavimpien pelien keräily ei onnistu.


Uuden kampanjan pelivalikoima vaikuttaa ainakin tässä vaiheessa hieman vähemmän mielenkiintoiselta, sillä valikoimasta on pudonnut muutama tämän vuoden iso nimi. Tulevaisuus voi kuitenkin tuoda muutoksia, sillä AMD:n perinteisiltä kumppaneilta odotetaan isoja julkaisuita vielä loppuvuoden aikana.

1 KOMMENTTI

Bodomed1/1

Olisko tässä sitten odotettavissa kortien halpenemista myös?

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT