AfterDawn logo

Intel esittelee tämän syksyn Windows 8 -täppärit ensi viikolla

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

Sirujätti Intelin on määrä isännöidä ensi viikolla pidettävää tilaisuutta, jossa saadaan esimakua tämän syksyn Windows 8 -taulutietokonevalikoimasta. Yhtiö järjesti juuri IDF-tapahtuman ja oli mukana esittelemässä uutta Motorola Razr i -älypuhelinta. Intelillä on siis pitänyt kiirettä.

Tapahtuman mielenkiintoa vähentää se, että useimmat mukana olevista valmistajista (mm. HP, Samsung, Dell, Acer, Asus...) ovat jo esitelleet luomuksensa. Valokeilan saattaakin kaapata ZTE, jonka Windows 8 -suunnitelmista ei olla kuultu mitään.


Samaisessa tilaisuudessa kerrotaan uutta tietoa Clover Trail -prosessoreista. Nyt tiedetään ainakin se, että Intel on rajannut Linuxin Clover Trailin tukemien käyttöjärjestelmien ulkopuolelle (käytännössä se on siis suunniteltu vain Windows 8 -laitteisiin). Tilaisuus järjestetään 25. syyskuuta.

1 KOMMENTTI

hannibal_pjv1/1

Ne hinnat varmaan kiinnostaisivat eniten...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki