AfterDawn logo

Nvidia lupaa 10 tunnin akkukestoa Windows-tableteille

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Nvidian mukaan tulevat ARM-pohjaiset Windows RT -tabletit tulevat muuttamaan ihmisten käsityksen PC-laitteista kokonaan. Yhtiön mukaan tulevissa tableteissa ei tulla ikinä näkemään tuuletusaukkoja kyljissä tai hurisevia tuulettimia sisällä.

Nvidia näkemyksen mukaan ARM-prosessorit kuten yhtiön oma Tegra 3 tulevat mullistamaan PC:n käytön. Nvidian Rene Haas lupasi Tegra 3 - piirillä varustetuille Windows RT-tableteille yli kymmenen tunnin akkukeston. "Kahvilan suosituin paikka ei ole enää ainoan sähköpistokkeen vieressä", Haas kommentoi Computex-messuilla pitämässään esityksessä.

Jos tehokkaat ARM-prosessorit tulevat mullistamaan PC-koneet, Nvidian mukaan sen tekevät myös uudenlaiset pelkästään kosketukseen perustuvat käyttöliittymät kuten Windows 8:n myötä saapuva Metro. "Ihmiset unohtavat, että DOS-ikkunaa oli ikinä edes olemassa tai jopa sen, että nykyisiä työpöytiä oli joskus olemassa", Haas ennustaa rohkeasti.


Tähän mennessä Tegra 3:n perustuvia Windows RT -laitteita on nähty esimerkisi Asukselta, jonka Tablet 600 muuttuu tabletista läppäriksi samaan tapaan kuin yhtiön Android-pohjainen Transformer Prime.


Asus Tablet 600

3 KOMMENTTIA

johku121/3

Aika kauan saa mennä ennen kuin työpöydät unohdetaan. Pelaajien keskuudessa pöytäkone tehokkaalla raudalla on varmasti pitkään suosittu.

Anestic2/3

Varmaan tarkoitti peruskäyttäjiä. Ei tollanen liittymä voi oikein toimia kovassa työkäytössäkään, mutta nettipäätteenä/casualviihdelaitteena kyllä. Ja tätähän suurin osa pc-käytöstä kuitenkin on. Idea siitä, että se työpöytä on esiinvedettävissä on tosin hyvä. Odotan innolla AIO-koneita wacom-tuella ja kunnon myllyllä...

Bluejack3/3

Näyttää hienolta kuvassa, mutta miksi nämä kaksi asiaa on nyt pakko yrittää väenväkisin tunkea samaan pakettiin? Nämä haluaa ihan selkeästi olla erillään toisistaan ainakin toistaiseksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT