AfterDawn logo

Nvidia lupaa 10 tunnin akkukestoa Windows-tableteille

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Nvidian mukaan tulevat ARM-pohjaiset Windows RT -tabletit tulevat muuttamaan ihmisten käsityksen PC-laitteista kokonaan. Yhtiön mukaan tulevissa tableteissa ei tulla ikinä näkemään tuuletusaukkoja kyljissä tai hurisevia tuulettimia sisällä.

Nvidia näkemyksen mukaan ARM-prosessorit kuten yhtiön oma Tegra 3 tulevat mullistamaan PC:n käytön. Nvidian Rene Haas lupasi Tegra 3 - piirillä varustetuille Windows RT-tableteille yli kymmenen tunnin akkukeston. "Kahvilan suosituin paikka ei ole enää ainoan sähköpistokkeen vieressä", Haas kommentoi Computex-messuilla pitämässään esityksessä.

Jos tehokkaat ARM-prosessorit tulevat mullistamaan PC-koneet, Nvidian mukaan sen tekevät myös uudenlaiset pelkästään kosketukseen perustuvat käyttöliittymät kuten Windows 8:n myötä saapuva Metro. "Ihmiset unohtavat, että DOS-ikkunaa oli ikinä edes olemassa tai jopa sen, että nykyisiä työpöytiä oli joskus olemassa", Haas ennustaa rohkeasti.


Tähän mennessä Tegra 3:n perustuvia Windows RT -laitteita on nähty esimerkisi Asukselta, jonka Tablet 600 muuttuu tabletista läppäriksi samaan tapaan kuin yhtiön Android-pohjainen Transformer Prime.


Asus Tablet 600

3 KOMMENTTIA

johku121/3

Aika kauan saa mennä ennen kuin työpöydät unohdetaan. Pelaajien keskuudessa pöytäkone tehokkaalla raudalla on varmasti pitkään suosittu.

Anestic2/3

Varmaan tarkoitti peruskäyttäjiä. Ei tollanen liittymä voi oikein toimia kovassa työkäytössäkään, mutta nettipäätteenä/casualviihdelaitteena kyllä. Ja tätähän suurin osa pc-käytöstä kuitenkin on. Idea siitä, että se työpöytä on esiinvedettävissä on tosin hyvä. Odotan innolla AIO-koneita wacom-tuella ja kunnon myllyllä...

Bluejack3/3

Näyttää hienolta kuvassa, mutta miksi nämä kaksi asiaa on nyt pakko yrittää väenväkisin tunkea samaan pakettiin? Nämä haluaa ihan selkeästi olla erillään toisistaan ainakin toistaiseksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki