AfterDawn logo

Nvidia Tegra 4:n testikappaleiden tuotanto alkamassa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
1 kommentti

VR-Zonen mukaan Nvidian Tegra 4 -mobiilisirujen testikappaleiden tuotanto on alkamassa pian. Wayne-nimelläkin tunnettava alusta ei ole kuitenkaan tulossa markkinoille aivan heti, sillä se julkistetaan näillä näkymin noin vuoden kuluttua.

Sivuston mukaan Tegra 4:ssä on ARM Cortex-A15 -ytimiä -- lukumäärää ei mainita. Aiempien huhujen mukaan alustasta tulisi markkinoille neli- ja kahdeksanytiminen malli, joissa molemmissa on tehokas grafiikkaprosessori. Piirin on sanottu olevan valmistettu 28 nanometrin tekniikalla. Nvidian mukaan Tegra 4 on Tegra 2:een verrattuna kymmenen kertaa nopeampi. Vuoden kuluttua on tulossa lisäksi Grey, jossa on Nvidian Tegra järjestelmäpiirin lisäksi yhtiön Icera-modeemi.


Ennen näitä on tulossa Tegra 3+, joka on käytännössä ylikellotettu Tegra 3. Plus-versio on suunniteltu Windows 8 -laitteille, jotka sallivat Tegra 3:a suuremman TDP-arvon.

1 KOMMENTTI

xxwavx1121/1

Laittas vaikka 32 ydintä, myisi hyvin jonneille.

Itse asiaan; Eikö kolmonen vasta tullut? No hyvä että kehitytään.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki