AfterDawn logo

Activision lykkää Diablo III:n julkaisun kevääseen

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Pelijulkaisija Activisionilta kerrotaan, että jo vuosia odotettu Diablo III tullaan julkaisemaan "vuoden toisella neljänneksellä". Jo viime syksynä beta-testiin avautuneen pelin julkaisuaikataulua on lykätty toistuvasti, edellisen aikarajan ollessa "aikaisin 2012".

Yhtiön ilmoitus uudesta aikataulusta tarkoittaa, että peli voisi myöhäisimmillään ilmestyä vasta kesäkuun loppupuolella. Tieto uudesta julkaisuajankohdasta tuli yhtiön toimitusjohtajalta Bobby Koticilta yhtiön julkaistessa talousvuotensa viimeisen neljänneksen tunnusluvut.

Digital Trends -sivuston mukaan taustalla on peliin tehtävät "pienemmät ja suuremmat muutokset". Blizzardilta kerrottiin aiemmin, että peliin tullaan tekemään isojakin muutoksia beta-testistä saadun palautteen perusteella, Shacknews listaa muutoksia tarkemmin.

3 KOMMENTTIA

JoniS1/3

no toivottavasti tulee sitten valmista edes, kun pari vuotta jo odottanut että ilmestyisi :O

Agent_0072/3

Torchlight 2 voi siis vielä ehtiä samaan aikaan markkinoille.

Agent_0073/3

http://us.battle.net/d3/en/blog/4574895...Update-3_9_2012
nyt sitten karsittiin PvP-setit pois launchista.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki