AfterDawn logo

Samsungin uusi näyttö vastaanottaa kuvaa langattomasti

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
3 kommenttia

Samsung esittelee Las Vegasin CES-messuilla uuden Series 9 -näytön ja kaksi Series 7 -sarjaan kuuluvaa näyttöä.

Yläkastiin kuuluva 27-tuumainen Series 9 -näyttö (S27B970) on erittäin tarkka, sillä sen resoluutio kohoaa 2560 x 1440 pikseliin. Tarkkuus on täten neljä kertaa suurempi kuin 720p-näytöissä. Sen PLS-paneelin kerrotaan pystyvän toistamaan noin miljardi eri väriä. Näyttö on varustettu DisplayPort-, Dual Link-DVI-, HDMI- ja MHL-tekniikoilla.

Ensi keväänä ilmestyvän ja noin 1200 dollaria maksavan näytön rinnalle ilmestyy pari edullisempaa näyttöä. Series 7:ään kuuluvan TB750-teräväpiirtotelevision tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu yhteensopivuus Intelin Wireless Display -teknologialle, jonka avulla tietokoneella pyörivän elokuvan voi siirtää langattomasti omaan televisioon. Intel julkisti viime vuoden lopulla uudet Cedar Trail -suorittimet minikannettaville, jotka tukevat teknologiaa.


Televisiota tulee tarjolle sekä 24 että 27 tuuman kokoisina ja hintaa on noin 600 dollaria. Jos TV-viritin ja WiDi ovat turhia, niin tarjolle tulee 50 dollaria halvempi Series 7 Smart Station (CB750).

3 KOMMENTTIA

squi1/3

Vihdoinkin joku kasvattaa resoluutiota yli Full HD -mittojen. Vielä kun hinta olisi hieman kohtuullisempi...

johtaja592/3

ja vihdoinkin toimittaja on osannut laskea, että se on neljä kertaa tarkempi kuin 720p.

Keina3/3

Jahas nyt tarvis enää hifi-silmät halvalla...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki