AfterDawn logo

Radeon HD 7950 saapuu vasta helmikuussa

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

AMD aikoo julkaista Radeon HD 7950 -näytönohjaimen vasta helmikuun puolella. AMD kertoi aikataulusta Guru3D-sivustolle, josta alkuperäinen uutinen on kuitenkin jo poistettu.

AMD:n mukaan julkaisua siirretään myöhäisemmäksi, koska yhtiö haluaa varmistaa korttien todellisen saatavuuden heti julkaisun hetkellä. Radeon HD 7900 -sarjan ensimmäisen kortin Radeon HD 7970:n julkaisun yhteydessä kyseessä oli niin kutsuttu paperijulkaisu ja kortteja riitti lähinnä alan sivustojen testattaviksi. Kuluttajamyynnin odotetaan alkavan 7. tammikuuta.

Yleisesti ottaen positiivisista arvioista huolimatta ensimmäisen mallin kiirehditty paperijulkaisu sai myös kritiikkiä monissa arvosteluissa. Radeon HD 7950:n tapauksessa AMD haluaa välttää saman negatiivisen julkisuuden, mistä syystä julkaisu siirtyy helmikuun ensimmäiselle viikolle.


Myös Nvidian odotetaan julkaisevan ensimmäiset Kepler-arkkitehtuuriin perustuvat 28 nm prosessilla valmistetut grafiikkapiirit tammikuun lopussa.

2 KOMMENTTIA

baltam1/2

Otsikossa typo (7590)?

squi2/2

Originally posted by baltam:

Otsikossa typo (7590)?

Hyvä huomio, välillä näissä numerosarjoissa lipsahtaa. Korjasin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT