AfterDawn logo

Videolla: Asuksen Tegra 3 -tabletti ja Android 4.0

Matti Robinson Matti Robinson
1 kommentti

Asuksen odotettu uusi taulutietokone, Transformer Prime, julkistettiin vihdoin marraskuun alkupuolella. Kauppoihin Androidin 3.2-versiolla saapuva tabletti on saanut Nvidian käsittelyssä uuden Android 4.0:n (Ice Cream Sandwich) ja sitä esitellään suoritinvalmistajan toimesta yhtiön YouTube-kanavalla.

Erittäin tehokkaan Tegra 3 -järjestelmäpiirin ja Androidin viimeisimmän version tuomien suoritintukien ansiosta Asuksen tabletti pyörittää videolla näyttävästi täysteräväpiirtovideota ja vesiskootteripeliä, jonka kerrotaan käyttävän tehokkaasti kaikkia Tegra 3:n neljää ydintä. Myös Ice Cream Sandwichin tuomat uudistukset käyttöliittymän transitioefekteihin pyörivät sulavasti.

Valitettavasti tablettia esitellään vain lyhyesti näiden muutamien sovellusten avulla, joten tarkempaa videokatsausta laitteesta ja sille vuoden loppuun mennessä luvatusta ICS-päivityksestä joudutaan odottamaan.


Asus Transformer Prime saapuu kauppohin joulukuussa 32 ja 64 gigatavun versiona, joiden hinnat ovat 499 ja 599 euroa. Näppäimistön hinnaksi Asus on ilmoittanut 149 euroa.

1 KOMMENTTI

ep_1/1

Laite houkuttelee, hinta vähemmän.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT

Seuraa! Kirjekuoren symboli
Uutiskirje
Threadsin logo
Threads
Blueskyn logo
Bluesky
Mastodonin logo
Mastodon
Sulje palkki